Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie badał mnie mężczyzna ginekolog i sie krępuję

Polecane posty

Gość gość

Za tydzień mam termin porodu niestety moja ginekolog ma wtedy urlop. Ogolnie szpital w którym będę rodziła ma bardzo dobre opinie ale stresuje mnie trochę to, że jest tam jeszcze tylko jedna kobieta ginekolog a reszta to mężczyźni. Mnie nigdy nie badał mężczyzna. Kolezanki opowiadały, że jeden z tych ginekologów nie jest zbyt delikatny i badanie je bolało. Ja od wielu lat chodze do tej samej pani gin. która mi prowadzi ciążę i badanie zawsze jest bezbolesne...boję się troche i przede wszystkim krępuję tego, że będzie mnie badał facet. Was tez to krępuje czy wszystko wam jedno?

Gość gość
ja mam Pana gin starszego i naprawde krzywdy nie robi i to nie jest krepujace bo to taka jego praca.... on tylko sie smieje zawsze zebym sie nie zakrywala bo co ma zobaczyc to zobaczy:)

Gość gość takaona
Moim ginekologiem zawsze był facet .Kiedyś chodziłam do jednego a od jakiegoś czasu zmieniłam na innego. Wizyta u gina generalnie nie należy do przyjemnych ale specjalnie się nigdy nie krępowałam.

Gość gość
autorka - więc może nie będzie tak źle. Ale w sumie zawsze wychodizło tak, że wszyscy lekarze na których trafiałam to były kobiety. Raz trafiłam na faceta - przy honorowym oddawaniu krwi - bo zawsze lekarz przed pobraniem mnie badał. I własnie ten facet - starszy dziadek - wziął stetoskop i kazął mi ściągnąć stanik...powiedziaąłm, że nie ściągne bo każdy lekarz badął mnie w bieliźnie i nie sadze aby badanie bez bielizny było lepsze.

Gość Czy to ciaaza
To normalne że sie wstydzisz ale jestes już przy rozwiązaniu więc patrz.ją to z tej strony że on patrzy na ciebie jak na pacjentkę . dziewczyny mam problem od dwóch tygodni mam objawy ciazy . Bolace piersi i powiększone sutki . Bol jajnikow i kręgosłupa . Mdlosci i bialy sluz dość gęsty . 37 stopni czasami 37.5 jest stała . Test był negatywny . W piątek powinnam mieć @ . Czy którąś z was miała tak ? W piątek mam bete ale boję się że to za wcześnie

Gość Czy to ciaaza
To normalne że sie wstydzisz ale jestes już przy rozwiązaniu więc patrz.ją to z tej strony że on patrzy na ciebie jak na pacjentkę . dziewczyny mam problem od dwóch tygodni mam objawy ciazy . Bolace piersi i powiększone sutki . Bol jajnikow i kręgosłupa . Mdlosci i bialy sluz dość gęsty . 37 stopni czasami 37.5 jest stała . Test był negatywny . W piątek powinnam mieć @ . Czy którąś z was miała tak ? W piątek mam bete ale boję się że to za wcześnie

Gość gość
Kiedyś jak byłam młodziutks to się krępowałam,ale w ciąży to już mi przeszło. I teraz szczerze wolę gdy to facet bada.

Gość gość
Ja zawsze wybierałam kobietę, bo swobodniej się czuję i mniej krępuję...Jednak przy porodach trafiałam na samych facetów i nie miałam wyboru...:O Teraz znowu chodzę do kobiety, choć jest ich niewiele w tym zawodzie:)

Gość gość
Przy porodzie, to już ci będzie wszystko jedno kto ci tam zagląda, zobaczysz ;). A ja zauważyłam, że nie ma zasady czy kobieta, czy mężczyzna ginekolog, po prostu niektórzy ludzie niezależnie do płci mnie bardziej krępują inni mniej. Obecnie mam ginekologa mężczyznę, mniej mnie stresuje niż poprzednia wredna babka ginekolog. Ja się kieruję profesjonalizmem lekarza, a nie płcią.