Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wydajecie dziennie na jedzenie

Polecane posty

Gość gość

Ja 50 złotych czasami więcej -mięso, drób, ryby, itp. -ziemniaki, kapusta, buraczki, jarzyny -czasami jeszcze jakieś pierogi, naleśniki, -wędlina -masło czekoladowe -dżem -picie -papierosy -coś na słodko Właściwie to nawet 85 złotych dziennie. Staram się oszczędzać na rachunkach. A też mam ich sporo. -Czynsz, Woda, Gaz, Prąd, Telefon stacjonarny,Telefon komórkowy, dwie telewizje satelitarne.

Gość gość
zależy jak jestem na diecie to dziennie tak 15-20zł, ale akurat od miesiąca mam ciąg kompulsywnego jedzenia więc dziennie około 50-60zł;/

Gość Anaki09
różnie wydaję, ms ok 2 tyś zl na żarcie

Gość gość
Chcesz powiedzieć że wpieprzasz dziennie mięso, drób, ryby, itp. -ziemniaki, kapusta, buraczki, jarzyny -czasami jeszcze jakieś pierogi, naleśniki, -wędlina -masło czekoladowe -dżem -picie -papierosy -coś na słodko :D :D :D To powodzenia ;)

Gość gość
Po prostu w jednym dniu kupuje schabowego, w innym kurczaka a w innym czasie ryby. To samo sałatki, w jednym dniu rarytasek, czasami buraczki, innym razem kapustka zasmażana. Poza tym jeszcze przyjemności: kino, teatr, basen, fitness, fryzjer Oraz środki czystości.

Gość gość
No ale to nie wliczaj kina i basenu w wydatki na żywność. Mnie na oko żywność ok. 20 zł

Gość Gieniek w gomaczkach
50 zł to ja wydaje na samo drugie śniadanie w robocie! pieczywo, 30 dkg wędliny, słoik ogórków, dwusetka, dwa piwa, papierosy i 50 zł jest krótko.