Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAJTEKbezMAJTEK

Moja sąsiadka chcę otruć kota sąsiadów co robić

Polecane posty

Gość KAJTEKbezMAJTEK

Bo wlazi im do domu, tzn wkrada sie niepostrzezenie przy byle okazji i w nocy napada na ich kota persa. Chate maja ogromna w ch*j wiec jak rano znajduja swojego plaskonosego dogorywajacego na kaflach w korytarzu to tego rudego sasiadow nie moga znalezc bo albo spie**olil gdzies jakas dziura albo sie zaj**iscie dobrze ukryl w ich wielkim gmachu. Sprawa miala miejsce juz 4 razy z czego dwa razy przebieg byl powazny. Wczoraj sasiadka jechala z Paulem do weta bo rana na glowie zaropiala mu i urosla mu wielka kula wypelniona ropskiem. Jak sasiadka wrocila wtajemniczyla mnie w swoje plany zakupu na allegro trutki na szczury i zapodania jej w miesie mielonym temu rudzielcowi. Proponowalem bardziej pokojowe wyjscie, tzn rozmowe z wlascicielami kota ale ona twierdzi, ze juz raz z nimi gadala a oni ja wysmiali i stwierdzili, ze nie moga brac odpowiedzialnosci za kota bo to zwierze wolnochodzace i kazdy sad ja wysmieje i niech spada, a poza tym to ich kotek jest grzeczny i gdzie on by takie rzeczy robil. Moze z ta trutka to nie glupie, co?

Gość gość
zgłoś to napolicje , albo powiedz jej ,że ludzie wiedza że ona chce go otruć!!!!!! boże zeby wiedziaął co to znaczy otruc zeirze przez co taki biedak przechodzi !!!!!!!! co za mordercy1 prosze pomóż kotu dobra kobieto

Gość gość
sorry jesteś facetem , to powiedz że ktoś juz Ci powiedział że jak ona go otruje to bedzie sie włóczyła po sądach i sie nie wypłaci

Powiedz to swoim sąsiadom, oprócz tego zadzwoń na policję. A jak nadal to nie pomoże, to powiedz, by sąsiedzi trzymali kotka w domu. Albo sąsiadkę zamknąć w domu :P

Gość gość
nikt jej tego nie udowodni chyba ze zrobią sekcje zwłok

Gość gość
co za porąbany naród , mielibyście otruć kota w Niemczech albo stanach moredrcy ! otrucie kota ? juz za to pisanie tutaj masz po portfelu ! nie jesteś anonimowy i zaraz zapodamy cie , podaj asres sąsaidki.A mozę to nie sąsiadka tylko ty

Gość gość
gość - :O zrób sobie sekcje mózgu zeby sprawdzić czy coś tam jeszcze zostało :D:D

Gość gość
hhaa ale ja w tej chwili zgłosze , Dzisiaj zwierzeta mają swoje prawa ciezkow wylczone ale mają. Gościu jak otruj kota,zaraz masz policje albo polsat czy TVN mam w tym doświadczenie

Gość gość
prowo 5/10