Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dziennie wydajecie na jedzenie

Polecane posty

Gość gość

Ja 50 złotych czasami więcej -mięso, drób, ryby, itp. -ziemniaki, kapusta, buraczki, jarzyny -czasami jeszcze jakieś pierogi, naleśniki, -wędlina -masło czekoladowe -dżem -picie -papierosy -coś na słodko Właściwie to nawet 85 złotych dziennie. Staram się oszczędzać na rachunkach. A też mam ich sporo. -Czynsz, Woda, Gaz, Prąd, Telefon stacjonarny,Telefon komórkowy, dwie telewizje satelitarne. Poza tym mam jeszcze do kupowania środki czystości, czasem jakieś fast foody, lody, kino, teatr, itp.

Gość gość
50- 60 zł na same papierosy ale to facet mi opłaca w końcu po coś kobieta się wiąże no nie ?!

Gość gość
Powiem że jak się zarabia ponad 1800 na rękę to ciężko coś zaoszczędzić kobiecie.

Gość gość
mi starcza 10 zl jak mi sie zachce jakies piciu to 15

Gość gość
raz na tydzień robię zakupy za ok. 100-150zł. W ciągu tygodnia dokupuję tylko pieczywo, ew. masło jak się skończy. To zakupy na dwie osoby!! Czyżbym żyła oszczędnie?:) Nie miałam nigdy takiego zamiaru chodząc między półkami w sklepie, aby wybierać najtańsze produkty i na czymś szczególnie oszczędzać. Fakt, nie mamy nałogów i nie podjadamy słodyczy ani fast foodów wcale. Ciekawe, jak to jest u innych z tymi wydatkami na jedzenie.

Gość gość
wydaje 20 -30 pln dziennie ...jestem samotnym wilkiem ;)

To i tak, jest tak, że ja codziennie nie robię zakupów spożywczych. Robię je albo raz w tygodniu, a jak czegoś zabraknie to wydaję od 10zł do 30zł za jeden dzień. Jak się samemu mieszka, to nie trzeba dużo wydawać na jedzenie, bo ile można w końcu jeść :-D

Gość drugie tyskie
ja też 20-30 dziennie i jestem samotną wilczycą

Gość drugie tyskie
to ja robię częściej, czasem raz na 2-3 dni, czasem codziennie, ale nie robię dużych zakupów raz w tygodniu.

Gość gość
wilczyco nie pij sama

Gość gość
To zależy czasem 100 lub więcej, czasem 20 a czasem nawet 2 dni nie chodzę do sklepu

Gość gość
Ja wydaje okolo 65zl codziennie(na dwie osoby), nie robie 'duzych' zakupow raz w tygodniu. W kwote sa wliczone dwie paczki fajek bo palimy rozne. Nie oszczedzamy bo nie mamy na co :P