Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiczna ot tak

Uciekłam

Polecane posty

Gość psychiczna ot tak

Nie dałam rady! Znowu!!!!!!!!! Mam już 35 lat a jeszcze nigdy nie byłam u gina, co jakiś czas postanawiam się do niego wybrać, ale gdy już jestem przed gabinetem......tracę pewność siebie i .......wracam do domu. Dzisiaj poszłam o krok dalej, weszłam do gabinetu :o, mój ginekolog zaczął mi się przyglądać i powiedział żebym usiadła i chwilę na niego zaczekała, a wtedy ja uciekłam!!!!! Znowu! Zdarzyło wam się coś podobnego? Co mam teraz zrobić?!

Gość gość
wtf?! czego ty się boisz? głupio robisz, skoro nigdy nie byłaś u gina. A cytologia, badanie usg? Przełam się, to żaden wstyd, nic strasznego, ja nawet lubię te badania. A jak powiesz, że to twoja peirwsza wizyta to gin będzie bardzo wyrozumiały i delikatny.

Gość psychiczna ot tak
Ale jeszcze nikt po za paroma przypadkowymi partnerami mnie nie widział nago, "chodzę" do gina faceta. Nie chce chodzić do kobiety bo kiedy wyobrażę sobie jak kobieta miała by mnie obmacywać czuje się jak lezba. Wiem to głupie, ale ogólnie jestem tolerancyjna tyle że np. para facetów mnie ani trochę nie brzydzi za to para kobiet już tak. W każdym razie mój gin ma mnie za wariatkę :(

Gość gość
Do psychiatry idź.

Gość gość
może załóż okulary przeciwsłoneczne, nie będzie widział że jesteś przerażona :D, hehe

Gość psychiczna ot tak
Chyba w żaden sposób mi nie pomożecie, ech ;(

Autorko, nie taki diabeł straszny :) Pamietam jak ja panikowałam, ale nie było tak źle. Wypyta Cie o miesiaczki (kiedy mialas pierwsza, czy sa regularne itp), byc moze zrobi usg kontrolne, nie zawsze badają, a nawet jeśli to raczej wziernikiem niż dłonią - to jest chwila;)idz dla wlasnego zdrowia. Planujesz zajsc w ciaze?

Gość gość
ja też tego nienawidzę. ale Tobie radzę iść do psychologa, to głębszy problem ja chodzę do kobiet, nie wyobrażam sobie faceta. ale nie rozumiem, że jak lesba, chyba seks padł Ci na mózg i wszędzie go widzisz.

Gość gość
ja lubie tam chodzić czasem sie czerwienie ale mam powody jak mi wkłada palce potrafie stekać po cichu on to widzi i też sie czerwieni ale za to jestem tam bardzo często.

Gość anna dymna
mnie kiedyś przeleciał taki młodzik miałam wtedy 21 lat na wizycie u niego zaczoł mnie obmacywać ja myslałam że to normalne ale on zaczoł sie rozpedzać i stało sie potem byłam jeszcze kilka razy u niego w domu na bzykaniu.

Gość Nadiye
Nie widzę problemu, możesz iść do kobiety ;) Przynajmniej spróbuj. Pzdr.

Gość Nadiye
Ajajaj, nie czytałam powyższych. Psycholog niezbędny. Masz ze sobą poważny problem :/

Gość gość
Babo ty masz tyle lay i u Gina jeszcze nie byłaś ? Puknij się w ten głupi łeb