Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Millla123

Relacja lekarz pacjent

Polecane posty

hahaha, boże żaden stary kawaler, on ma 30 lat :) ina pewno nie typ nieśmiałego człowieka (nie był taki), "staroświecki" w znaczeniu bardzo kuluralny, miły i patrzy w oczy jak się do niego mówi, czyli ma na uwadze rozmówcę, kulturalny bo sam wychodzi z gabinetu i wywołuje pacjenta, a nie "używa" do tego pani zapisującej czy też pielęgniarki

Gość gość
Oj wiele razy miałam z tymi paniami nie przyjemną sytuacje , wtrącają się czasami do rozmowy i często gapią się na mnie jakbym kota im zatłukła.

Gość gość
jak nie lekarzy, to pielęgniarek się czepiacie :) "jakie masz atuty które mogły by pasować do jego staroswieckosci?" a coż to za pytanie gościu :D

Gość fghnytuhgdrfscexAZ
dzwieczyny lekarz to trafny wybów, ostatnio częśto bywam u mojego dr w klinice berlinskiej i żadna z pilęgniarek nie ma dostępu do ordynatora ;) chyba że zapyta czy może być tak uprzejma i przynieść kawkę.

Gość gość
lekarz = wybór, nie ważne jaki? co za chłodne podejście, droga na skróty, pytanie czy ON ciebie wybierze?

Gość vghbhjhbnhjkl
właśnie ;) On mnie wybrał, On nalegał, On sie za zabój zakochał . początki miał bardzo trudne :) z racji tego że byłam nieodstępna :)Jak to sie stało , że mnie w sobie rozkochał :))heh fajna historia,pełna niemiłosiernego romantyzmu szaleństwa miłości jeje :)) to jest fajne

Gość vghbhjhbnhjkl
zasugerowałam sie wyborem''' ,ponieważ autorki zycie to odmienna troszke inna bajka :) w zasadzei to Ona wybiera i nie..

Gość gość
a twoja historia jaka? ty nie mialas takich dylematow jak one ?

Gość vghbhjhbnhjkl
no wiesz to nie miejsce na intymne opowiastki :) zresztą nawet z racji zawodu b .odpowiedzialnego stanowiska pisać nie wypada :)

Gość gość
dobra to jak to sie stalo ze sie zakochal? tu nie jedna by chciala rozkochac w sobie swojego lekarza o ile nie zmyslasz napisz ogolnie jak to sie stalo

dokładnie, opisz jak to autentyczna historia, przecież nikt tu Ciebie nie wylegitymuje, jeżeli masz takie poważne stanowisko :)

Gość vghbhjhbnhjkl
słucham?! zmyslasz?? :)a jaki miałabym w tym cel :D? Niestety w necie nikt nie jest anonimowy , także nalezy uważac co sie pisze, jak napisałam wyżej , to co mnie spotkało to wielkie szczęście, On niczym ideał wspaniały facet ,ciut starszy ode mnie :classic_cool: można by było pisa ci pisac .. ;pozdrawiam serdecznie

Gość gość
tos nam napisala , ale jak to sie stalo ze on ciebie wybral?

powyższa wypowiedz bez komentarza.... :))) trzeba było poprostu nie zaczynać tematu, widać ewidentnie że chcesz wkurzyć te osoby, które są w dokładnie odwrotnej sytuacji :) i te pozdrawiam serdecznie, dlaczego obcy ludzie pozdrawiają serdecznie to takie naciągane - sorry jestem wybitnie uczulona na ten markietingowy zwrot :) po prostu pozdrawiam, niekoniecznie serdecznie :D

Gość PacjĘĘtka
Oj dajcie spokój każdy jest inny. Powiedziała ile chciała powiedzieć. Przyjdzie inna może więcej powie ;)

Gość gość
a gośka, uczulona jestes i rozdrazniona jakas pozdrowic nie moze nikogo laska bo tobie uczulenie wychodzi? to co? ma cie przeklac i sie lepiej poczujesz ?

ej przecież "wybrał" ją :D, czyli musi byś przecudnej urody i te super odpowiedzialne stanowisko, bajeczka sielsko i anielsko

Gość gość
:) nono już jeden podający się za lek.med tak opisa,ł że musi być wyjątkowa,piękna itd , nie może być byle kim .....

Gość gość
Millla, a czemu ty piszesz sama ze soba z roznych nickow a na tym samym koncie? :D

Gość a czepiasz sirfg
dziewczyno co cie sie nie podoba w serdecznym, ty moze nie jesteś przesadnie miła a to nie znaczy że ktoś jest taki jak ty , prawda? hej do wyżej wiec czegos ie czepiasz , jaki chwyt marketingowy? żaden samo życie

Gość gość
być może nie jeden lekarz patrzy na wygląd i wykształcenie, ale nie przesadzałabym z tym że ona musi byc boginią, a on może być np. łysy, koślawy i przemądrzały czy tam mądro głupi

Gość gość
jak się ułoży i kto kogo wybierze, to juz zycie, to nie kwestia wyborów tylko uczuc i chemi pomiędzy ludzmi

:D nie wiem o co Ci chodzi gościu, faktycznie nie podpisałam się z 2 razy i wypowiedziałam jako: gość, ale nie jest to istotne

Gość gość
Oj bo to cała kafeteria , nie interesuje ich temat a się czepiają. Po cholerę? nie mam pojęcia.

Gość gość
i co milla jak twoj lekarzyk ? ze nie planujesz dzieci to mu moglo dac do myslenia ale tez nie do konca a on jest dobrym lekarzem ? dobrze o nim mowia? bo to roznie jest nie uganiajcie sie za byle kim jak juz bo moze byc byle jaki a ty go jak bozyszcze traktujesz mam nadzieje ze nie jest tak

Gość gość
odradzam. jestem mloda pielegniarka, pracuje w szpitalu i powiem wam ze nie warto, wiekszosc lekarzy jakich znam to przerost formy nad trescia. przewazajaca wiekszosc jest nieznosna. uwazajcie bo oni szybko zauwazaja ze pacjentka sie nimi interesuje, czasami jestem swiadkiem jak sie nasmiewaja miedzy soba i zartuja z pacjentek, czasami widac ze dlatego ze im sie podoba to tak obsmiewaja do kolegi, a czasami z innych powodow. druga wazna rzecz - juz wspominaliscie o tym - oni nader czesto graja, udawana uprzejmosc a gdy zamkna sie drzwi to niewybredny komentarz na temat pacjenta, jak pisaliscie: takze po to by pacjent do nich wrocil prywatnie albo zeby miec dobra opinie. dlatego tylko przestrzegam zebyscie ostudzily troche zapal i fantazje o tym, ze on jest cudowny i szarmancki - bardzo czesto na pokaz, znam tez ich prywatnie i to b. czesto jest maska, jaka nakladaja w pracy.

Gość gość
większość ale nie wszyscy;) fakt, byłam na praktykach świadkiem chamskiego komentarza, ale tylko raz :) Millla123 jesteś jeszcze czasami ? jak się sprawy potoczyły ? Ja do tej pory się zastanawiam, dla czego pielęgniareczki do rozmowy się wtryniają, i gapią się na mnie jakbym im krzywdę zrobiła.

Gość gość
ma ktoś jakieś przyjemne doświadczenia zakończone bardzo miło ?:)