Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Millla123

Relacja lekarz pacjent

Polecane posty

Gość gość
to mi się nie podoba, że na nic nie ma pieniędzy tylko na papierologie i procedury zakichane, lekarz bedzie walczyl o to, zeby jemu nie zabraklo a to ze na leczenie nie ma to zwali na rzad i fundusz zdrowia , tylko z rzadem potrafi wojowac jak jemu jego kasiorke chca okroic to mi się nie podoba, ze lekarze to buce w 80% przypadkow, robilam w sluzzbie zdrowia wiec wiem o czym mowie ; potrafia na nizszy personel zwalic ciezka robote bo on nie ma czasu staruszce pomoc tylko ja ja mam na plecach na sor zanosic tak? i niestety naduzycia i molestowania też się zdarzaja - bardzo dysretne co prawda ale obecne , moge pisac dalej jak chcesz a co ma kosciol do tego ? moze na urzedasow popatrz - darmozjadow i im sie wpierniczaj w skarbonke?? ksiedzu nie musisz dawac , i na charytatywne cele nieopodatkowane tez nie ; czerowny krzyz niejedna rodzine uratowal ; lyso?

Gość cfghcghbvbnjkl
kościół i ksieża to dopiero :D yh uup przekręty przekręty ..kazdy unika tm kosciół ks ...eech brak słow sam zresztą wiesz :D :classic_cool: nie wnikam lekarze nie okradają , są sumienni ,dobrzy dla drugiego :) są wystarczajaco wyedukowani z tytułami więc im wszsytko wolno, leczą są potrzebni dla obywateli jak pwoietrze

Gość gość
wlasnie ci napisalam palancie ze tak nie jest - nie sa dobrzy tylko pazerni i wysoko nosza tylek, za wysoko, jeden na pieciu jest w miare normalny widze ze masz wyprany mozg i bredzisz, zerowa argumentacja, rozmawiasz z osoba pracujaca w sluzbie zdrowia, a nie z panem kleksem

Gość gość
a wogole to nie temat ksieza tylko relacja lekarz pacjent , nie obronisz murzyna obrazajac bialego

Gość gość
wszystko im wolno? molestowac i g****ic tez im wolno? ???? do szkoly dziecko

Gość gość
patologia to jest ten kto nazywa kobiete 'pedalem' - niezywkla dewiacja i zwichrowanie umyslowe

Gość gość
lekarz nie lepszy od ksiedza a przede wszyskim gorszy

Gość Despinaki
Mój narzeczony jest lekarzem i wiem tylko tyle , że bezpodstawnie obrażacie lekarzy .Skąd w Was tyle nienawiści ?

Gość o losie ee
porównujesz sie do lekarza ;) no tak , do kogos kim by sie chciało byc ?ty??? jhahah ks od siedmiu boleści haa

Gość gość
moze jutro zaloze temat "wykorzystani/wykorzystane sexualnie przez lekarza" i zobaczymy co tam bedzie recze ze bedzie na topie az oczy ci zwiedna

Gość gość
mam medyczne wyksztalcenie idioto ciekawe jakie ty ? ksiedza gdzies widzisz? to radze sie leczyc

Gość gość
a ja wiem tylko tyle despinka ze nie potrafisz czytac , pisze z wlasnego doswiadczenia zawodowego . gdzie tu widzisz brak podstaw? fajnie brzmi , ale wyswiechtanie juz nieco jak bez kontekstu to uzywasz

Gość dożerał jołop baranowi
walnij sie łeb z rozpędu

Gość gość
ty sie pewnie juz walnales i oto mamy rezultat , dzieki nie skorzystam , jednak polak polakowi zawsze dobrze doradzi , aby mial tak samo zle jak ma on sam :D

Gość gość
niezły nokaut :D laska ma ewidentną rację i temat chetnie zobaczymy ;) trzymamy za slowo

Gość gość
LEKARZOWI WSZYSTKO WOLNO ?? haha pierwsze widze i slysze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D setny ubaw

Gość gość
Dzień dobry zakochani:) Chociaż tutaj odpuśćmy sobie kościół i księży. i po co to czepianie i najazdy ?:/

Gość gość
a kto do kogo sie przyczepia?

Gość gość
jak tam kotki wasi lekarze ? ;) 👄 kiedy badania, wizyty, operacje, zabiegi i inne ?

Gość yhkhyjku
"rzeczą którą o mnie wie: to że nie planuję w najbliższym czasie dzieci (pytał 2 razy, ale tu podkreślę - nie jest ginekologiem - żeby nie było)" Millla123 twoja gł**ota mnie powaliła. Lekarz się pyta o ciążę, bo jeśli kobieta jest w ciąży, albo niedługo będzie to nie można u niej zastosować takiego samego leczenia jak u kobiety, która w ciąży nie jest. Czasem trzeba ostrzec, że nie należy brać danych leków. Inne są też zalecenia wobec ciężarnej, która choruje i czasem trzeba coś dodatkowo powiedzieć. Mój Boże, a ta sobie już wyobraża nie wiadomo co. :D :D Pytania o pracę są za to po to żeby wykluczyć wpływ pracy na chorobę. Ktoś np. może być narażony na wpływ szkodliwych substancji i to one wywołują dane objawy. Dodam tylko, że niedobrze mi się zrobiło. Jakby mnie lekarz molestował jakimiś podrywami w gabinecie, to spotkalibyśmy się w sądzie. Nie chciałabym się dowiedzieć, że ktoś kto mnie macał, badał, widział nago, myślał o mnie jak o łakomym kąsku od początku i może jak badał to się podniecał w myślach. Myśleć sobie może, ale niech sobie z tym radzi. Ja nie chciałabym się dowiedzieć nic o zainteresowaniu lekarza mną, Jak nie wiem to mi to nie przeszkadza. Nie chodzę do lekarzy po to żeby z nimi flirtować, ani po to żeby dostarczać im seksualnych atrakcji, tylko po to żeby się leczyć.

Gość gość
Szkoda, że one już tego nie przeczytają.

Gość gość
Lekarz względem pacjenta nie przekracza granic Pacjent wzgledem lekarza również nie przekracza granic Od obalania wszelkich zakazów jest życie prywatne kazdego z nich :) tam wszystko dozwolone :)

Gość gość
Ale najczęściej w gabinecie się wszystko zaczyna ;)

Gość gość
? Wcale nie gabinet ::))

Gość tesknieza nimasdfg
(

Gość gość
Lekarze są mili dla każdej pacjentki. Nie wmawiajcie sobie niczego.

Gość gvdvgerfe
Takie wymogi :NFZ :::D pacjenci pod narkozą , nie trzeba byc miłym :D

Gość gość
A kobiety myślą że s awyjątkowe bo jakiś doktorek komplementem rzuci :o

Gość wertyhuytr
one mogą jedynie pomarzyć :)

Gość Zasmuconamyślami
Ja bym się czuła niezręcznie jakby lekarz mnie podrywał. To by było krępujące. Człowiek myśli, że lekarz jest miły, a się okazuje, że to buchaj niewyżyty. To przygnębiające.