Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet śmieciarz

Polecane posty

Gość gość

jestem śmieciarzem,w tym zasyfiałym śmierdzącym kraju jestem traktowany gorzej niż śmieć

Gość gość
Mojej znajomej mąż pracuje w niemczech jeździ busem i wybiera z kontenerow ubrania (takich jak u Nas czerwony krzyż ) i mówi że też jest śmieciarzem gdyż w tych kontenerach znajduje wszystko od gówna po złoto-dosłownie:-) Ale zarabia 7/8tys euro miesiecznie zależy ile przywiezie tych ubran. A wiec zada praca nie hańbi ważne ze mozna zarobić i nikogo nie skrzywdzić i nie oszukać przy tym:-)

Gość gość7
Podziękuj politykom co Polskę sprzedali jakimś zafiziałym "paniczom" zza granicy, którzy nie dość że nie są u siebie to obywatelami tego kraju się wysługują. Tylko wybrani z szerokimi plecami awansują i robią karierę. Nie masz pleców, to nawet ci ciężko jakąkolwiek pracę zdobyć.

Gość gość
śmieciarze dużo zarabiają. Złomu zawsze dużo sprzedają

Gość gość
no to facet trzymaj się tej roboty bo te grube ryby będą nie długo śmiećmi. Potraktuj je odpowienio

Daj spokój -;) I lepiej popracuj nad poczuciem własnej wartości -;) Praca jak praca- zapewne wiele osób by chciało być na Twoim miejscu ,pozdrawiam.