Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłość

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w mężczyźnie starszym o 13lat.. Czy taki związek jest możliwy ?

Gość gość
macie za dlugie i nudne wakacje dlatego w glowach i dopach wam sie przewraca, siusiumajtki

Gość gość
Wiem że go tłumacze ale wiem że ma duże obawy.. chociażby takie co inni powiedzą ja mam 28 lat a wyglądam na 18 ..wyglądamy śmiesznie razem:) mi to nie przeszkadza ale jemu..

WIdać, ze niektórzy są dziwni (nie tylko na forum), uważając, że facet, który jest starszy o 10 lat, czy o 20lat od kobiety, to musi mieć nie pokolei w głowie i tak samo jego dziewczyna też musi być jakaś nienormalna. Dla mnie takie myślenie, to poprostu głupota. Wiek nie jest ważny, najważniejsze, że te osoby w swoim towarzystwie dobrze się czuja, coś do siebie czują i chcą być razem.

Gość gość
do "siusiumajtka" Sam jesteś siusiumajtek :) Nikt Ci się nie kazał wypowiadać a tak się składa że osoby pracujące wakacji nie mają ..nawet jeszcze urlopu nie miałam. Nie jestem pewna czy On czuje to samo co ja.. odbierałam takie sygnały ale nagle to się urwało jakby się bał. On nie jest przyzwyczajony do bycia z kimś a ja już nie wiem co mam robić .. nie chce go zmuszać ale też nie chce się poddawać