Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrytykowana i zdouowana

Moje poczucie wlasnej wartosci spadlo do zera co robic

Polecane posty

2 razy pod rzad ta sama sytuacja.spotkalam faceta w necie ktory b. chcial mnie poznac, na pdstawie fotek prawil komplementy, ze dlaczego takie piekna kobieta jest sama itp. a jak juz sie z nimi spotkalam to momentalnie zerwali kontakt, juz nastepnego dnia jeden z nich unikal mnie na wszystkich portalach mimo iz wczesniej chetnie pogadal sral go pies,nie zalezy mi, tyle ze przez to czuje sie kompletnym dnem, skoro juz 2 osoby mnie zobaczyly i od razu skreslily, cos musi byc ze mna nie tak, ale przeciez nie wygladam o 180 stopni inaczej niz na fotce, a przewz skypea gadalam nie raz, wiec z glosem tez nic nie mam jestem od zawsze niesmiala osoba, a teraz to juz zupelnie czuje sie skrytykowana i negatywnie oceniona, poradzi cos ktos na to uczucie beznadziejnosci?

Gość gość
ja się czułam tak samo po pierwszej ( i jedynej ) randce z facetem poznanym w necie.I do dzisiaj te negatywne odczucia we mnie zostały

Gość gość
O czym rozmawialiście?

Gość gość
pierwsze koty za płoty-teraz widzisz kogo można spotkać na portalach internetowych

a czy to ma znaczenie?z jednym o wszystkim, pracy, zainteresowaniach, rodzicach, z drugim o muzyce, czasie wolnym, fajnych i niefajnych miastach w kazdym razie gupota sie nie wykazalam, wiec co nie tak, trzeba bylo trzymac wiekszy dystans w necie a nie byc takim pewnym ze topmodelka przyjdzie ale chodzi o to ze cos musialo byc nie tak skoro to nastapilo momentalnie, nie ze kogos poznal i urwal kontakt tylko tak po prostu

chodzi o to ze to nie byli jacys tam faceci z neta seiwzo poznani,ale znajomi z ktorymi dluzej utrzymywalam kontakt w necie, znali mnie z charakteru a jedno spotkanie tak zadzialalo, wiec wnioskuje ze mnie ocenili negatywnie i to bardzo ostentacyjnie

Gość gość
Nie ten typ urody. Mojemu kumplowi podoba sie kobieta, ktora dla mnie jest calkowicie aseksualna. Rozumiesz ? To nie jest tak, ze cos jest nie tak z toba. Tylko nie pociaga nas dana osoba. W******e miej na to i trzeba szukac kogos odpowiedniego, gdzie na sam widok ciagnie do tej osoby.

Gość ale napisala ze fotki pasowaly
w koncu to ten sam typ urody co w realu, widzialy galy co braly

Gość wirtualno_realna
Widzę, że nie tylko ja przeżyłam podobne sytuacje z internetowymi ,,adoratorami". Po niejednokrotnych rozmyślaniach doszłam do wniosku, że chodzi o ciało/sylwetkę. Ja również byłam w sytuacji, że pokazywałam twarz w kamerce czy wysyłałam zdjęcia twarzy. Jakie to zachwyty ,,ochy" ,,achy" jaka to ja niby piękna i atrakcyjna, jak to możliwe że jestem sama itd.. A w realnym spotkaniu: ani słowa o urodzie, żadnych sygnałów świadczących o tym że się podobam, dystans, chłód. Żeby nie było - potrafiłam być podrywana w świecie realnym, przeważnie na dyskotekach, więc tragiczna raczej być nie mogę, No w każdym razie niejeden kontakt internetowy się urywał. No nie będę ukrywać nie mam idealnej figury, mam sylwetkę podobną do Alicii Keys, a więc brak mi takich atutów jak duży biust czy szczupłe nogi. Przypuszczam, że to mogło stanowić ,,problem". Tzn. dla mnie to nie była tragedia, ot raczej mała porażka i lekkie zdziwienie. Moi pseudo-wielbiciele po prostu nie odezwali się do mnie po spotkaniu. Przeżyłam coś takiego kilka razy. Pewien niesmak jednak pozostał.

Przejmujesz sie jakims ciolkiem? :D Sam pewnie wygląda jak nie powiem co, ale oczekuje modelki, jak to zazwyczaj bywa. Faceci w internecie prezentuja dosyc niski poziom, wiem bo sama wiele czasu spedzam w necie, jesli zwiazek to tylko szukaj w realu :)

Gość Nadiye
Cath. ma rację, różni są ludzie w necie. Ja z kolei spotykałam samych zboczonych. Co z tego, że się podobasz, jak myślą o Tobie jak o przedmiocie do zdobycia. Faceci to świnie(nie wszyscy,ale sporo) :P W końcu trafisz na swojego amatora ;) ale sądzę, że w normalnej, realnej sytuacji. Tego Ci życzę : )