Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuję rady

Polecane posty

Gość gość

odechciewa mi sie wszytskiego... z natury jestem nerwusem i jestem tego swiadoma. On jest naprawde bardzo kochany,zaj*biscie mnie kocha i wiele sytuacji dzięki niemu uległo przedawnieniu. Wspaniały człowiek.. bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego ale czuje ze jest warty lepszej dziewczyny... nie chcialam go zostawiac,ale nie chcialam go dłuzej ranic moimi ciagłymi napadami agresji.. on jednak nie pozwolil mi odejsc. Jego rodzina uprzedzila sie do mnie przez to ze robie problemy z niczego.. przestali mnie akceptowac.. narobiłam sobie gnoju - wiem. dlatego zwracam sie do was o rady. Prosze nie oceniajcie mnie z góry, chce tylko zeby było dobrze. chce naprawic wiele rzeczy..

Gość lizing
zastanawia mnie dlaczego nikt dzis nie szuka pracy a kazdy pieniedzy?

Gość mongoł z tv
On kiedyś i tak odejdzie, kiedyś będzie miał dosyć Twoich humorów.

Gość gość
mongol z tv - to chociaz powiedz co zrobic by chociaz teraz bylo dobrze?

Gość gość
no dobra powiedz co takiego robiłaś że byłaś taka nie dobra

Gość gość
głownie szybko sie denerwuje. byle błahostka potrafi mnie wyprowadzic z równowagi. zaczynam sie wtedy denerwowac, wkurzac, strzelam fochy.. nie potrafie tego opanowac.

Gość gość
Tutaj nie trzeba dużo myśleć, musisz powstrzymać agresje i wyluzować. Może zajmij się sobą. Znajdź sobie jakieś hobby, nie skupiaj się tylko na nim, może powinnaś tą agresję wyładowywać w inny sposób ?

Gość gość
no dobrze,ale co z rodzina? jak ja teraz mam sie wkupic w ich łaski,skoro teraz to jestem ta zła i niedobra?