Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstałam się z narzeczonym nazwał mnie szmatą i setka innych przekleństw

Polecane posty

Gość gość

Juz od tygodnia go nie widzialam i powoli dochodze do siebie. To okropne jacy ludzie są zaklamani. Zylam z nim przez 5 lat. Powiedział mi co naprawde o mnie mysli, to ze nie kochal mnie juz od 2 lat a byl ze mną z przyzwyczajenia, czekal az pozna kogos lepszego :/ Dowiedzialam się, ze moi rodzice to ''zjeby'' i takich palantów dawno nie poznal + to ze jestem szmatą, k***ą, ze pewnie się puszczalam za jego plecami a na koncu, ze niepotrzebnie sie urodziłam. Niezle co ? Stalam jak wryta, poryczałam się on sie spakowal i sobie poszedł. Te jego oszczerstwa to oczywiscie kłamstwa i wiecie co? Od ponad pol roku zyje z jakąs dziewczyną, poznal ją przez internet... Po co mi w ogole facet? Chciałam dobrze, chcialam zyc spokojnie, zalozyc rodzine, zyc jak zwyczajny człowiek a tu sie dowiedzialam, ze jestem glupią k***ą a on czekal na lepszą no matko :(

Gość gość
to d*pek:O

Gość gość
w dzisiejszych czasach trudno znalezc kogos porządnego, sama jestem po rozwodzie, bylismy zaledwie 10 lat po slubie a eks mąż prowadzil drugie zycie z inną, jego kolezanka z pracy

Gość gość
ty się rozstałaś czy on ? miej go w dopie, takie sytuacje najlepiej olać, szczególnie przy nim.

Gość gość
współczuje;(

Gość gość
Nie rozpaczaj , podnieś głowę...idź do przodu, nie oglądaj się na chama, prostaka.Wyrzuciłabym takiego z pamięci , w jednej chwili, nie zasługuje , byś przez niego płakała, sama widzisz, z kim zmarnowałaś tyle lat.

Gość sdsada
ja pierdo.. ę.. czytam i nie wierze, ale lasko odseparuj sie od niego i milcz chociaz nie biegnij do niego z powrotem

Gość baja3300
co za świnia.

Gość gość
wspolczuje 🌼 jesli juz piszecie takie historie to mojej przyjaciolce przytrafila sie podobna historia, zyla z chlopakiem 3 lata, mieli sie podbrac a on w tym czasie zdradzal ją na prawo i lewo, 2 miesiace przed slubem a ten posuwal inną, na szczescie wszystko wyszlo na jaw przez slubem :( albo u mnie w bloku, facet zostawil dziewczyne gdy dowiedzial sie ze jest w ciazy, z dnia na dzien zniknąl i niewiadomo gdzie jest i wez tu szukaj partnera? gdzie? wsrod tych popaprancow ?

Gość gość
Przyjechałam do mojego faceta, ma swoje mieszkanie. Gdy spokojnym tonem powiedziałam mu swoje zdanie i że nie życzę sobie takiego zachowania- to ten zwyzywał mnie od niedorobionych, psychicznych, materialistek, p*****lniętych a na koniec wiązankę że mam s********ć. Spakowałam się i wyszłam i lepiej żeby tego człowieka tfu zwierzęcia ! już nie spotkała na swej drodze bo będzie zęby zbierał z ulicy !!

Gość co zaa
IDIOCI:o

Gość gość
takich WYBIERACIE wy głupie

Gość goscc
taa, to jest rosyjska ruletka baranie wybierc to mozesz sobie proszek do prania, a nie czlowieka

Gość gość
strzel se w głupi łeb co z twoją kobiecą intuicją, jesteście debilkami jak widzę kogo wy wybieracie, przecież od razu widać kto kim jest

Gość gość
idz juz spac prawiczku bo juz po polnocy

Gość gość
"Po co mi w ogole facet? Chciałam dobrze, chcialam zyc spokojnie, zalozyc rodzine, zyc jak zwyczajny człowiek a tu sie dowiedzialam, ze jestem glupią k***ą a on czekal na lepszą no matko" _____ Zdaje sobie sprawę z Twojego rozgoryczenia i żalu, ale będąc czytelnikiem i osobą stojącą z boku całej sytuacji mogę Cię pocieszyć że ten facet swoim zachowaniem i słowami skierowanymi ku Twojej osobie udowodnił jak na dłoni swoją niedojrzałość: emocjonalną, moralną i miłosną, po prostu on nie był Ciebie wart i proszę Cię abyś nie odtrącała każdego napotkanego faceta, bo nie każdy jest złym człowiekiem, uwierz i trzymaj się.

Gość gość
Jest masa porządnych facetów a Wy sobie takich chamów wybieracie :P autorka pewnie ma mniej niż 35 lat.