Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 martaZradomia

wesele 25tego pomocy pilnie

Polecane posty

Go艣膰 martaZradomia

Super 艣liczna sukienka na wesele mojej Pati :) kt贸r膮 znalaz艂am w 3 sklepach z tym, 偶e wszystkie maj膮 tylko rozmiar L, a potrzebuje S lub M. Znalaz艂am j膮 te偶 w jakiej艣 hurtowni sukienek http://yournewstyle.pl/files/clothes/preview/ff1c19e50f56ba1b14b20419ac1e2b55.jpg, ale powiedzieli, 偶e b臋dzie dost臋pna dopiero za 10 dni, i 偶e mam szuka膰 w sklepach a w dodatku i tak nie sprzedadz膮 mi jednej sztuki... Potrzebuj臋 j膮 na 25 sierpnia (wesele), mo偶e by膰 podobna :) Jestem w stanie zap艂aci膰 nawet wi臋cej gdyby艣cie tak膮 mi znale藕li pleasee:))) Acha na marginesie czy korzystacie z paczkomat贸w, bo widz臋 偶e niekt贸re sklepy to oferuj膮 i zastanawiam si臋 czy tak nie zam贸wi膰 je艣li w koncu znajd臋!!! jestem ju偶 zdesperowana :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 idjom
to ma byc suknia na wesele????????? a wgl to nie rozumiem ,,, lesbijkami jeste艣cie czy co???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bomic
Z paczkomat贸w korzysta艂am, cz臋sto s膮 za darmo jako forma dostawy. Mam sms-a z informacj膮 o tym 偶e towar czeka w danym punkcie i odbieram. Wol臋 si臋 pofatygowa膰 i podjecha膰 do punktu odbioru ni偶 u偶era膰 z listonoszami, kt贸rzy zostawiaj膮 awizo, sta膰 w kolejkach na poczcie albo prosi膰 kurier贸w by zostawili u s膮siada lub podjechali do pracy.

Udost臋pnij ten post