Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu ktos z Berlina

Polecane posty

ja jestem z Polski i mam gorsze problemy u was bramy by nie zburzyli a u nas pałac chcą zburzyć i może synagogę postawią ogromną ale czego można spodziewać się po żydowskich agentach z V kolumny ?

to nie jest śmieszne to po prostu smutne i mam nadzieję że nie będę musiał po lasach z karabinem się czaić jako partyzant ale jeżeli tak trzeba to niech tak będzie za kraj zdrowia i życia szczędzić nie będę

ale ja sie nie smieje to powazny temat:)a gdzie ty chcesz w lesie stac jak w warszawie juz wszystko betonem zalane?

Gość gość
po co ci Berlińczyk? gdzie ty do lasu? bałbyś się własnego cienia dawniej to byli bohaterzy! a teraz kij w rękę...albo rozpierducha w pociągu,na stadionach,Polak Polaka bije i gra bohatera wstyd mi za takich bydlaków

mnie twierdzą będzie każdy próg poza tym z Warszawy nie jestem ale stolicy bronić będę jak na żołnierza przystało

i irytuje mnie to że każdy symbol narodowy nam zabierają odzierają nas z godności jako polak patriota protestuję stanowczo

nie znam ale trąbią o tym już ze 2 lata dziś był artykuł na WP i mnie to martwi, jestem patriotą nie fanatykiem, idę do woja i nie chcę być takim żołnierzem jak ci z prl że służyli nie tym co chcieli i nie byli doceniani za służbę, dlaczego mamy niszczyć wszystko co mamy piękne i może to być naszą dumą i dlaczego ma się z nas ciągle śmiać reszta Europy ? czy nikt z Polaków tego nei dostrzega i nie widzi ?

Gość gość
wielkie dzieki za s******lenie topiku;O

nie no bez przesady co do tego mają szwabki ? przecież to co się u nas dzieje to wina naszego genialnego rządu i kleru co się ciągle wpie*dala miedzy wódkę a zakąskę

nie wiem co,ale jak tak poskladam wszystko razem to jest tu logika.za malo sie interesujesz polityka zagraniczna.

interesuję się polityką i wiem że to nie ma sensu tak samo jak sensu niema dyskusja na topicu tej użytkowniczki której spieprzyłem temat zatem przepraszam