Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Military_521

Zburzenie Pałacu Kultury

Polecane posty

Dlaczego ktoś chce zburzyć symbol naszej stolicy i naszego kraju ? Może zamiast tego postawią tam ogromną synagogę albo meczet widać V kolumna dalej szkodzi mojej ukochanej ojczyźnie Polsce :(

Gość aryanna
pałac kultury to pozostałość po komunie.

to jeżeli ktoś urodził się przed 89 to ma się zabić ? typowe myślenie komunisty co nie za jego czasów jest złe, pałac kultury stał się symbolem Warszawy i jest nasz

Gość gość
sam budynek mam w d***e. na dobra sprawe to po c***a wydawac pieniadze na burzenie i budowanie czegos innego? ale z tym, ze ci urodzeni przed 89 muszą umrzeć, by w polsce bylo dobrze sie zgodze. pokolenie lat 90 musi dopiero dojsc do wladzy zeby w tym kraju nie bylo takiego syfu. no niestety.. obecni rzadzacy wychowywali sie w czasach, ze niczego nie bylo i teraz tylko grabia pod siebie. oraz maja mentalnosc.. pokazania sie za wszelka cene. c**j z tym, ze zabieraja ludziom 1/4 pensji. ludzie nie maja co jesc etc.. wazne k***a zeby sie tym z zachodu pokazac, ze mamy ladne budynki. jestem z warszawy i tutaj od paru lat ciagle cos remontuja i ulepszaja. druga nitke metra robia etc.. mnie pod blokiem nowa piekna ulice z parkingami zrobili, tylko co z tego jak mnie nawet na spodnie nie stac a pod koniec miesiaca chodze glodna? wszystko po to, ze jak niemiec przyjedzie to powie.. "o jakie fajne drogi maja" :o mentalnosc polaczka wychowanego przed 89 :o