Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam hotelu nad morzem z duza wanna w pokoju

Polecane posty

Gość gość

i nie moge znalezc mozecie mi cos polecic?

Gość fala1
Najlepszy to PLAŻA (nie mylić z PLAZĄ)

Gość gość
a podaj link

Gość gość
kobietki pomozcie, chce sprawic przyjemnosc swojej zonie na rocznice slubu ale kiepsko idzie mi szukanie tego hotelu, kocham swoja zone i chce jej sprawic niespodzianke jet dla mnie wyjatkowa i chce zeby tak sie czula tego dnia

Gość gość
a to ma być polskie morze?

Gość gość
tak zalatwilem opieke dla corki tylko na jedna noc i jeden dzien wiec to musi byc polskie morze

Gość gość
powiem tak,co roku jezdzimy na wczasy,ale nigdy nie biore pokoju z wanna, musi byc prysznic i to szybko go biore, nigdy nie weszlabym do wanny i sie w niej wylegiwala w takich osrodkach pokojach, jak w nich przeplata sie setki osob,

Gość gość
aledlaczego? przecierz to wszystko jest dezynfekowane, musi byc. Chce je podarowac choc odrbina luksusu i chce zeby sie zrelaksowala,odpoczela, corka potrafi dac w kosc a cala opieka spoczywa na zonie ja niestety pracuje poza domem i jestem tam raz na jakis czas i dlatego mysle ze w takim pokoju by wypoczela, potem poszlibysmy na spacer brzegiem morza wzialbym wino i kieliszki i wogole, mysle ze docenilaby by taka niespodzianke, ale spokoju mi nie daje ten pokoj

Gość gość
ide spac ,ale jutro zajrze jak ktos bedzie mial jakies propozycje to bardzo prosze i z gory dziekuje

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
nie wiem gdzie ale mysle ze bedzie ciezko moze szukaj lazienki z otwieranym na pokoj "oknem" nie wiem jak to nazwac cos jak okiennice. mysle ze latwiej bedzie znalezc niz wanne w pokoju bo to bez sensu rozklad. takie okiennice9nie wiem jak wytlumaczyc o co mi chodzi) oddzielajace lazienke od pokoju widzialem dwa razy wiec moze nad polskim morzem tez spotkasz.

Gość Ewelinkainka
Unitral - tam masz spa. I zrelaksujesz się za wszystkie czasy, uwierz mi na słowo ;)

Gość gość
Tym tropem idąc to fajne spa jest w Amberw Gdańsku http://www.amber-hotel.pl/ Ja tam nie mogłam wyjść z jacuzzi tak było bosko :D