Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są drogie w utrzymaniu

Polecane posty

Gość gość

Ile tracicie kasy na dziewczynę?

Gość gość
tracicie? Ja nie uwazam zebym tracil! Robie jej niespodzianki i przyjemnosci, razem gdzies wychodzimy i mamy z tego duza radoche. Nie trace pieniedzy na moja ukochana. Zarabiam i nie jestem skapcem.

Gość fatBarbie
idź z moim chłopem na wódkę - pogadacie sobie jak i na kim można jeszcze zaoszczędzić :O

Gość gość
współczuję twojej dziewczynie, pewnie nigdzie nigdy jej nie zabierasz

Gość gość
nawet brzydka kobieta jest droższa w utrzymaniu niż rasowe rajdowe auto! Nie oszukujmy się kobieta to drogi gadżet w życiu mężczyzny.

Gość fatBarbie
he he pewnie są gdzieś takie utrzymanki - zazdroszczę im. ja znam tylko takie co na siebie zasuwają same.

Gość gość
fatBarbie he he pewnie są gdzieś takie utrzymanki - zazdroszczę im. ja znam tylko takie co na siebie zasuwają same. xxxx Nie mówimy o babochłopach feministkach!

Gość gość
a ja nie pozwalam żeby mój wydawał na mnie dużo kasy. Z czego wynikają kłótnie bo on lubi mnie rozpieszczać tylko że ja mam wyrzuty sumienia i się wzbraniam ale chyba przestanę bo w końcu i on sobie od*pści

Gość gość
"tracicie? Ja nie uwazam zebym tracil! Robie jej niespodzianki i przyjemnosci, razem gdzies wychodzimy i mamy z tego duza radoche. Nie trace pieniedzy na moja ukochana. Zarabiam i nie jestem skapcem." x więc ile?

Gość fatBarbie
No to o kim mówimy? Kurde strach przyjać cos od meża bo już za dużo go kosztuję. STrach dać się zaprosić na piwo bo ... wszystko zostanie policzone. Tak więc r***ajcie się z ekstra samochodami a w godzinie śmierci lub choroby niech was samochód trzyma za rękę :(

Gość gość
mi wychodzi jakieś 1000 zł miesięcznie doliczając inne opłaty niewiele zostaje na moje potrzeby.