Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę do Was z pytaniem, od 2 stosuję tabletki antykoncepcyjne Naraya. Chcę zrobić 6 miesięczną przerwę. Powiedzcie mi jak organizm się zachowuje w pierwszych tygodniach po odstawieniu tabletek? Jakie macie wtedy miesiączki, chodzi mi o to czy są bardzo obfite i bolesne? Jak się czułyście po odstawieniu antykoncepcji? Pozdrawiam

Gość gość
Tam ma być od 2 lat stosuję tabletki antykoncepcyjne Naraya.

Gość gość
dokładnie tak samo jak przed zastosowaniem tabletek. Czyli nieregularne miesiączki, bolesne i obfite. Nie wiem jak było u ciebie przed anty

Gość gość
Ja po odstawieniu miałam od razu po miesiacu miesiączkę. cykl jak poprzedni co 29dni regularne. Przed zażywaniem tabl anty mialam bolesne miesiączki i plusem jest to, że po odstawieniu powróciły ale mniej bolesne:-) każdy organizm kobiety reaguje inaczej:-) pozdrawiam. AZ

Gość gość
ja stosuję pigułki wiele lat, w zeszłym roku zrobiłam przerwę dwumiesięczną na wakacje, żeby się opalać bezpiecznie...organizm zareagowal rozchwianiem gospodarki hormonalnej, na okres czekałam ok 1,5 miesiąca i straciłam chyba połowę włosów

Gość gość
Przecież to jest kwestia całkowicie indywidualna, choćbyś przeczytała dziesiątki wypowiedzi innych kobiet, nie jesteś w stanie przewidzieć, jak to będzie wyglądało u Ciebie.

Gość gość
Po co chcesz robić przerwę?