Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból piersi od połowy opakowania tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, od pewnego czasu męczy mnie dziwny ból piersi.Tabletki antykoncepcyjne (novynette) biorę od ponad roku, piersi są nabrzmiałe i pobolewają kilka dni przed okresem) pod koniec opakowania. Tym razem jest inaczej. Piersi bolą mnie od połowy opakowania - ból sutków i piersi od strony zewnętrznej. Do tego dochodzi biały nieciągnący się śluz (co też zdarzało się wcześniej ale nigdy ponad 2 tygodnie przed spodziewanym okresem) w sporej jak dla mnie ilości. Co myślicie?

Normalne przy tabsach, piersi bolą bo zbiera się woda, a taki śluz jest przy tabletkach.

Gość gość
Przeglądając te wszystkie fora zaczęłam się stresować że jestem w ciąży... Nie zapomniałam żadnej tabletki, ale zdarzyło mi się spóźnić o kilka godzin, wypić sporą ilość alkoholu..

Alkohol nie ma wpływu na tabsy, chybaże wymiotujesz, a spóźnienie do 12 godzin w przypadku tabsów 2 składnikowych to żadne spóźnienie. Nie wariuj, na pewno nie ciąża- takie skutki uboczne tabsów, możesz spróbować zmienić, ale gwarancji nie ma.

Gość gość
Przy hormonach piersi są pełne i bolą.U niekórych powiększają się 1-2 rozmiarów.Wtedy mówią,ze im urosły. Dobrzy w takich wypadkach jest ich masaż.Tylko kobieta sama sobie nie zrobi ze względu na ból.