Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolineczka

Problem męża z wypadającymi włosami Ma już bardzo duże zakola

Polecane posty

Gość kolineczka

Dziewczyny – mój mąż łysieje. Ma dopiero 33 lata!!! I ostatnio mi to naprawdę przeszkadza, zaczyna wyglądać jak mój dziadek. Nie wiem co zrobić i w ogóle jak z nim o tym pogadać? Przecież to nie jego wina, z drugiej strony śmieszna z nas para – ja wyglądam znacznie młodziej niż jestem (mam 29, ale większość ludzi daje mi 21 – max. 22), a on – na ponad 45. Kocham go bardzo, ale nie wiem jak z nim o tym porozmawiać. I w ogóle co mam mu powiedzieć? Że mi się taki nie podoba? Nie chcę go zranić. Najchętniej to rozwiązałabym to „bez jego wiedzy”. Czytałam ostatnio na kilku blogach urodowych, że pojawił się jakiś rewelacyjny szampon do włosów – Biooxsine. Podobno włosy przestają wypadać i wzmacniają się. I że efekty widać po dwóch miesiącach. Znacie, stosujecie – czy faktycznie działa?

Gość gość
Poczytaj o terapii mikroigłowej skóry głowy - do tego jest specjalne serum przeciw wypadaniu włosów

Gość gość
rozwiedż sie z nim bo lysieje, no przeciez nie powinnien zeby wygladac tak jak TY sobie tego zyczysz:P To ty go kochasz ?? czy tylko chcesz zeby Twoje oczy nie zostaly porazone ??

Gość gość
nic na to nie poradzisz, mój maz zaczał łysiec na górze głowy jak miał 20 pare lat, teraz ma 38 i własów coraz mniej, ale mi to nie przeszkadza zupełnie, moze byc całkowicie łysy. Wyszłas za maz za duzo starszego mężczyzne wiec chyba byłas świadoma jak bedzie

Gość gość
to genetyczne możesz jedynie kupić szampony które uniewrażliwiają cebulki włosa na pochodną testosteronu lub wcierki np. Loxon 2, szukaj w aptece

Gość gość
Hair revital serum arkana