Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostufajny

Czemu kobiety boją się okazywać czułość

Polecane posty

Witajcie, mam do Was Panie pytanie. Czemu tak rzadko okazujecie uczucia. Otóż jak spotykam koleżanki to naturalnością dla mnie jest buziak na dzien dobry. Często po spotkaniu lubię się przytulić - tak żegnając. Wiele z Was niestety myli okazywanie takich uczuć z podrywaniem. Czemu jesteście takie chłodne? Pozdrawiam facet

Gość gość
No bo to jest tak,jeżeli b.lubię kolegę tak zwyczajnie,uśmiecham się nawet przytulę na pożegnanie,to oni zaraz myślą że mi na nim b.zależy i stroszą piórka,więc doszłam do wniosku,że zero już spontaniczności z mojej strony,bo oni myślą już że mi zależy na czymś więcej,a to tylko zwykła forma empati.Więc drodzy panowie,kobieta nie może was traktować jak dobrego znajomego,tylko musi trzymać dystans.

w stosunku do dziewczyn to buziak jest zawsze i przytulenie bardzo czesto. a do facetow buziak, przy tym zlepanie za ramie, jesli przytyli to to odwzajemniam, no chyba ze bliska osoba to sama sie przytule, a ale w stosunku do innych to nie. facecie zaraz mysla, ze ich podrywam, czy flirtuje. tak samo jak z mowieniem, ja jestem mila, a wiele bierze to za zachete

Gość gość
przytulać i okazywać uczucia mogę jedynie osobie którą kocham dla znajomych uśmiech i miłe powitanie powinno wystarczyć nie szafujemy miłymi gestami do wszystkich facetów te są zarezerwowane tylko dla tych których kochamy gdyby faceci w większości opanowali swą nadmierną ekscytację każdą napotkaną koleżanką działby się w związkach o niebo lepiej :)

Gość gość
zawsze myślałam że jest odwrotnie

Gość gość
Miejcie pretensje do siebie. Wiecznie się czyta i słyszy, że raz po raz się z innym prowadza (nieważne, że to tylko kolega), że puszczalska, łatwa itp. Ale przytulać i całować wszyscy byście się chcieli, to samo z seksem, ale jak kobieta się tak zachowuje to znajdzie się gro facetów, którzy pierwsi w nią rzucą kamieniem. Właśnie stąd ten chłód, bo w dzisiejszych czasach tyle buraków, że kobieta za byle co może zostać "puszczalską i łatwą".

Gość gość
Oczywiście,tak właśnie jest,więc nawet jak mi sie podoba chłopak to mu tego nie okazuję i koło się zamyka.

Gość gość
Im okazywać uczucia,albo że jesteś zainteresowana,zaraz są poważni i sztywni jakby kija połknął,taka jest prawda,wtedy my uważamy ich za d*pków.

Gość gość
Chyba otzipiałeś autorze. Czułość to ja mam dla mojego faceta, a dla kolegów to może być jedynie uścisk ręki. Ciekawe czy chciałbyś, żeby twoja panna obściskiwała się i obcałowywała z każdym swoim kumplem :D

Gość gość
autor to jakiś ch.ujek niewyzyty znajdz sobie laske i ja sobie obłapia, a od kolezanek sie o.d.p.i.e.r.d.o.l dewiancie :O