Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie_To Zwierzęta

Miałem dziś wypadek i nikt mi nie pomógł

Polecane posty

Gość Ludzie_To Zwierzęta

Idąc zatłoczonym chodnikiem potknałem się o wystająca płytę i uderzyłem głowa w chodnik zamroczylo mnie na kilka minut głowa rozcieta krew się leje a nikt nawet nie zadzwonił na pogotowie. Facetów rozumiem pozbyli się konkurencji właściwie sama się pozbyła ale kobiety rozumiem gdybym był umiesnionym przystojniakiem to by mnie jeszcze zabrały do domu na obserwacje a tak to zdychaj niski brzydalu :O zawiodłem się teraz już nie często będę wchodzić z domu w te dżunglę

Gość gość
potwierdzame, tez mialem podobna sytuacje, a ze jestem ohydny z twarzy, to zadna niewasta sie mna nie zaopiekowala:(🖐️

Gość Ludzie_To Zwierzęta
Gdyby te kobiety co mnie obojętnie mijały miały na nogach glany to chętnie by mnie jeszcze podeptaly kobiety są okrutne

Gość Ludzie_To Zwierzęta
Ci kolesie co mnie mijali może i by mi pomogli ale szli z kobietami a one tylko na nich syczały gdy ci wykazywali zainteresowanie

Gość gość
I co? Potem wstałes i poszedłes do domu?

Gość gość
a co? tak cie to teraz interesuje? Pewnie i tak bys mi nie pomogla gdybym lezal na chodniuku:(

Gość Ludzie_To Zwierzęta
Tak bylem otumaniony nie wiedziałem do końca co się dzieje, mroczki przed oczami zdałem sobie sprawę że obcy ludzie mnie nienawidzą głównie kobiety zebrałem sił wstalem.

Gość gość
Bo ludzie tacy są, mysla ze pijak sie przewrocil, dobrze mu tak. Zero wspolczucia. Ciesz się, ze sobie poradziles i nic powaznego ci sie nie stalo.

Gość ssfa
mnie samchód potrącil na wsi, mialam 10 lat i odjechał dalej, do dzis nei wiem kto to. domownicy/rodzina uratowała mnie bo usłyszeli huk a tak to bym umarła na bank... takie obrażenia jak mialam to dziekuje ze cudem ok juz jest