Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to rozumiec

Polecane posty

Gość gość

Może to trochę śmieszne pytanie ale spróbuje. O co chodzi facetowi (nie znamy się dobrze), który z zaskoczenia dotyka mnie swoim ciałem od tyłu (przywarł do mnie)... Niestety nie zdąrzyłam go jeszcze spytać, a to stało się stosunkowo nie dawno. Nic wtedy nie odpowiedział, odszedł od tak. Szedł z jakimś kolegą młodszym. Dużo przy tym mówił do niego, a ze mną się nie przywitał. Co jest najśmieszniejsze w tym, że nie jestesmy już w gimnazjum... a facet ma 26 lat. Ostatnio byłam szczególnie nemia, wredna, chłodna a mimo to to zrobil :/ Pewnie powiecie (i tak pewnie jest), że chodzi mu o seks. To co zrobił to dosyć intymny gest, może jeszcze o coś chodzić. Co myśli przeciętny facet tak robiąc?

Gość gość
przywarł do mnie). X :D to jest korva najlepsze, przywarl do mnie :D X odnosnie tematu macie korva za dlugie i nudne wakacje bachory, to tyle

Gość gość
wybzyka jak szmatę i kopnie w d*pe tego chcesz? ty myślisz że ty dla niego to kto? kobieta na przyszłosc? nie zwyczajne małoletnie granie które trza przelecieć zajmij sie dziewczyno równiesnikami duuuuużo lepiej na tym wyjdziesz radze ci !

Gość gość
jestem pełnoletnia a on jest 4 lata ode mnie starszy więc... zalosne

Gość gość
zalosna jestes ty ze swoimi pytaniami zalosne jest wasze zachowanie

Gość gość
moze pytanie zalosne, panie ekspercie :) tylko w ktorym momencie tak zalosnie sie zachowalam?

Gość gość
on jest moim rowiesnikiem...