Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza

Polecane posty

Gość gość

witam 10 dni spóżniał mi się okres choc zawsze miałam regularnie. na 11 dzień dostałam okres ale miałam tylko 3 dni silnego krwawienia i 4 praktycznie tylko takie bardzo male krwawienie choć zawsze miałam 7 dni okres i to bardzo obfity w krwawienie. dodam że robiłam 2 testy i wyszły negatywnie. czy jest to możliwe że jestem w ciąży? bardzo proszę o odpowiedz

Gość gość
Czasem się zdarzają zmiany i wcale nie oznacza to ciąży/

Gość gość
ja p*****le...po co ja tu siedzę :/ Zaraz zacznę wierzyć w niepokalane poczęcia przez to forum... Nie!Nie jesteś w ciąży...miałaś okres i 2 negatywne testy!Jeżeli nie dojrzałaś do seksu,to go nie uprawiaj!Chociaż może go nie uprawiałaś,co?Tutaj wszystko jest możliwe :D

Gość gość
To ty chyba nie dojrzałaś. po co się wypowiadasz skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia. a może nie słyszałaś nigdy o tym że zdarza się że kobieta jest w ciąży i ma okres. sama znam taki przypadek kiedy laska była w ciąży a przez 3 miesiące maiła okres. różne przypadki się zdarzają. a poza tym chyba nikt normalny nie pyta się o poradę czy jest możliwość że jest w ciąży kiedy nie uprawia sexu lub uprawia go z zabezpieczeniem chyba logiczne że zada to pytanie osoba która uprawia sex bez zabezpieczenia.

Gość gość
skoro miałaś silne krwawienie, to nie jesteś w ciąży

Gość Doktor Mosley radzi
a długiego miał ? był murzynem ? arabem? turkiem? jęczał w trakcie ? spinał poślady? puszczał bąki podczas wytrysku ? te wszystkie czynniki wpływają na prawdopodobieństwo zajścia Weroniczko.

Gość gość
wmawiasz sobie, wez sie lepiej za książki a nie uprawianie sexu i ciaze w tym wieku

Gość gość
tutaj na tym forum to nie jest mozliwe i nie miala okresu 3 mce to nie jest okres bo okres inaczej miesiączka bierze się z tego, że to co z ciebie leci to złuszczanie się, ponieważ macica była gotowa na "dzidziusia" a tam go nie ma...

Gość Doktor Mosley radzi
jak żle wsadził to ciąży nie będzie jak dobrze wsadzał to tak

Gość gość
te co w ciąży miały okres nie odróżniają plamienia od krwawienia miesięcznego plamić można nawet z nadżerki

Gość Doktor Mosley radzi
plama goni plame lecz nie martwie sie Bryza z platkami mydla uratuje mnie