Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniecha mokra

czy macie w pracy klimę bo ja nie

Polecane posty

Gość Agniecha mokra

czy macie w pracy klimę bo ja nie

Gość gość
niestety nie i pocę się dosłownie wszędzie

Gość Agniecha mokra
to tak jak ja

Gość gość
marzę o orzeźwiającym prysznicu po pracy

Gość Agniecha mokra
ja też ale na razie mogę tylko pomarzyć

Gość gość
nie mam, mam klimatyzator, ale on już pompuje ciepłe powietrze:-o nie ma opcji inaczej, w środku mam 30 stopni:-o

Gość Agniecha mokra
u mnie jest 36 chyba

pracownicy w upalny dzien musza miec komfortowe warunki pracy i domagajcie sie klimatyzacji,macie do tego prawo W miejscu pracy nie moze temp przekraczac 25 stopni w pomieszczeniu, jesli kierownik czy szef ma to w d***e to anonimowo do inpekcji go podpierdzielic

Ja mam w domu klimatyzację i od tygodnia chodzę przeziębiona. Chyba już wolę się pocić :(

Gość Agniecha mokra
teoria o miejscu jest dobra ale nie praktyczna

Gość gość
to jest forum ero, a nie castorama

To ze masz szefa dziada i bezmózgowca to nie oznacza ,ze to o czym pisze jest nierealne i niedowykonania w praktyce Pracując w pomieszczeniu gdzie temp wynosi 30 lub nawet wiecej w ten sposob pracodawca naraża twoje zdrowie i z powodu fatalnych warunkow pracy (zbyt wysoka temp w pomieszczeniu)jest zobowiązany zapewnic praciwnikom nawiew chlodzący W razie czego nieudolnego Pana i Wladce w tym miejsce pracy podaje sie do odpowiendich inspekcji zajmujących sie kontrolowaniem warunkow pracy

Gość Agniecha mokra
w związku z tym że to ero zaraz chyba zdejmę majtki

Gość gość
zastanawia mnie dlaczego tak jedziecie po tych pracodawcach .....nie przesadzacie ...czasami wina nie jest pracodawcy jesli pracujecie w sklepie tylko własciciela budynku ...wkoncu jemu płaci sie czynsz .. ....ciekawe jak wy byscie byli pracodawcami to na kazde rzadanie pracownika robilibyscie co on chce ???? juz to widze .....poztym kupienie wiatraka to jest problem chyba mały pare groszy kosztuje ....ewentualnie mozna poprosic pracodawce esli jego dobra wola to moze zakupic ........ nbie wiadomo wszystkiemu winny pracodawca.......... bo jesli chodzi o duze firmy sa wymogi i pracodawcy raczej przestarzegaja ja nawet mam kolezanke co otrzymuje tab. musujace w tym maja witamini ......to jest tylko dobra wola pracodawcy ...o wodzie juz nie wspomne bo to wszedzie raczej w firmach podstawa....

Pracodawca MUSI pracownikowi w miare komfortowe i godne warunki do pracy zapewnic a nie rodem kotliny kongo traktując jak woly robocze batem popedzając Po to zapoznaje sie z ergonomią pracy jak i zasadami bhp, ogolnie prawami jak i obowiązkami pracodawcy jak i pracownika aby je nalezycie przestrzegac Jesli ktos jest na tyle nieudolny na swoim stanowisku,czy tez kompletnym egoistą mającym w duupie pozostalych to poniesie odpowiedzialnosc za swoje olewactwo

Gość gość
uppp

Gość Agniecha mokra
jeszcze dwie godziny i spadam do domu

Gość gość
mamy

Gość Agniecha mokra
a ja wdomu po prysznicu