Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem o co chodziiii

połóg okres o co chodzi

Polecane posty

Może ktoś wie co mi jest :/ 7,5 tygodnia temu miałam drugie cięcie cesarskie. Po pierwszym krwawiłam 5 dni i tyle. Potem po 3 tygodniach dostałam okres- był obfity, ale trwał normalnie, potem luzik był. Teraz po cięciu krwawiłam długo, potem długo plamiłam- prawie 6 tygodni. Jeszcze gdzieniegdzie miałam ciuteńkę plamienia jak dostałam okresu. Okres trwa już 13 dni i jest obfity a nawet bardzo obfity :( Jego nasilenie nie spada, więc nie zapowiada się na koniec okresu. Kurcze co robić, czy wszystko ok?

Gość gość
Idź do ginekologa. To podejrzane :(

przecież nie pójdę do ginekologa ja mi się krew leje :/ ze wstydu bym się spaliła :( Może ktoś tak miał?

Gość gość
Idz do gina nie musi cie badac ale to noebezpieczne bo mozesz dostac anemii lub sie wykrwawic. Moze jakies leki wypisze ktore zatrzynaja krwawienie. Moze zrobic usg przez powloki brzuszne. Nie ma co sie wstydzic.

To aż tak poważne może być? Mąż mi mówił, ze przesadzam, ze pewnie to normalne, więc pomyślałam, ze histeryzuje...

Gość gość
ja po cc krwawiłam 8 tyg, może u Ciebie krwawienie zatrzymało się na chwilę i potem znowu pojawiło i to nie okres? Poczekaj jeszcze trochę.

nie to na 100% okres jest. Tylko czemu tak długo :(

Gość gość
spokojnie, lekarz nie takie rzeczy widziałam, jak do jutra nie przestanie, to idź do lekarza, to niebezpieczne!

Gość gość
Nie ma co czekać tylko iść do ginekologa/

Gość gość
idz do ginekologa, serio to jest dziwne!!! może ci dac leki na zwiększenie krzepliwości itp ja miałam silne krwawienia z nosa i tez lekarz mi nie zaglądał do nosa tylko wypisał recepte na cyklo-cośtam i przeszło szybko

Gość gość
no własnie ze szczepienia wróciłam. Pytałam rodzinnego co z tym. Powiedział, ze trzeba do gina, ale w takiej sytuacji skoro tak sie leje moge wpierw żeby sie nie krepować wziąć dwa razy dziennie cyclonamine- tak jak napisała dziewczyna wyżej. Powiedział że jeśli sie nie zmniejszy to i tak i tak musze iść do gina :/ i kazał uważać, bo w taką pogodę przy zwiększaniu krzepliwości może dość do zakrzepu

Gość gość
kobieto mozesz miec resztki po poropdzie idz koniecznie szybko do gina i nie rozsmieszaj mnie ze kobieta któa urodziła 2 dzieci wstydzi sie isc z krwawieniem

Gość gość
nie bierz nic tylko do lekarza idź, moja siostra tak krwawiła i o mało nie poszła na tamten świat... idź, powiedz co i jak, czy zrobi usg czy na słowo uwierzy, coś Ci doradzi. Rodziłaś dwa razy i się nie wstydziłaś a teraz się spalisz, bo masz okres ;-( bez przesady ;-(

Gość gość
autorko to nie jest normalne i powinnaś pójść do ginekologa

Gość gość
moja znajoma tez tak miała i pewnego dnia straciła przytomnosc, dostała krwotoku bo zostały resztki po porodzie, ledwo ja uratowali, musieli wyciac jej macice