Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy otyłość jest wskazaniem do cc

Polecane posty

Gość gość
Życzę wszystkim otyłym schudnięcia. Tylko konsekwencja uchroni was przed jojo. Polecam blog "Tłuste życie" i wskazówki dietetyczne tam zawarte. Mnie i mężowi bardzo pomogły.

Gość gość
Ja się zastanawiam-tylko tak bez złośliwości że wasi partnerzy/mężowie nie brzydzą się takich zaniedbanych ciał.... Ja przy 69kg w ciąży(przytyłam na razie 9kg a jestem w 32tc) już czuje się grubo ale wyglądam ok....... ale 100kg!!!?? Matko święta przecież to się można umeczyc uprawiając seks....Babki wezcie się za siebie.

Gość gość
Po pierwsze życie seksualne mam bardzo udane. Mąż uwielbia moje ciało i staje mu na samą myśl o seksie ze mną. Każdy lubi co innego, wielu mężczyznom podobają się grube babeczki ;) a dwa- sama się weź za siebie kretynko :/ jak np. ja mam się wziąć za siebie skoro u mnie jes to sprawa czysto hormonalna! Jakbyś Ty jadła tyle co ja to byś wazyła pewnie 40kg

Gość gość
AUTORKO ;-) Ja nie stety do chudzielców też nie należałam w ciązy moja waga do 120 doszła 😡 ale tylko i wyłącznie z mojej winy...mialam CC było troche komentarzy ,że jak chce miec 2 dziecko to mam schudnac,że roboty przy mnie było itd ALE ogólnie w szpitalu panie były w podziwie,że z taką wagą po cc jestem ;dzielna;

Gość gość
a i też mnie straszyli,że rana bedzie sie długo goiła przez moj tłuszcz itd albo spoko sie ładnie zagoiło ...

Gość autorka tegoż tematu
hmmm, jak dla mnie grube ciało też jest nieatrakcyjne, ale mój facet je uwielbia :) no chyba, że jest tak dobrym aktorem i skutecznie ukrywa obrzydzenie :P staram się za to być zawsze wygolona, wypellingowana i nabalsamowana, żeby chociaż trochę "nadrobić" poza tym mówią, że miłość bywa ślepa :)

PS. na komentarze (i to słuszne) też się nastawiam, ale po kilku pobytach w szpitalu (z różnych powodów) skórę mam jak na byku i oczywiście jest mi przykro jak słyszę niewybredne komentarze, ale wiem, że lekarze je wygłaszający mówią po prostu prawdę, tylko nie mają czasu na to by swą wypowiedź ubrać w miłe słówka :)

Gość gość
Ty co wazysz te 69 nie ciesz się tak, bo mnie 5 lat temu było polowe! Doslownie! Wazylam 54 kg przy 175 cm wzrostu! A potem hormony oszalaly i 1 3 lata + 30 kg! 1 ciaza + 10 i z taka waga zaszlam w 2 ciaze! Zschodzilam w ciaze szybko bo z moimi hormonami nigdy nic nie wiadomo! Więc nie chwal dnia przed zachodem slonca! A książki nie oceniaj pi okladce :P

Gość gość
ja waze z 75kg przy 158 , zmienilam diete i wiecej ruchu, kilogramki leca, mam faceta od 7 mies , zakochal sie na zaboj i staje mu jak sie tylko calujemy. Razem sie myjemy, jemu ogromnie sie podoba moje cialo i go piekielnie podniecam, czesto sie kochamy, bardzo czesto. Chce schudnac z 10kg chociaz, dla siebie, aby mniej sie pocic i miec wiecej sily. Lubie moje cialo, ale czasem chcialabym nosic inne ciuszki a one ladniej wygladaja na szczuplejzych dziewczynach :(

Gość gość
^ chcialabym dodac, ze poznal mnie przy wadze 75 :) odchudzam sie od niedawna

" ale czasem chcialabym nosic inne ciuszki a one ladniej wygladaja na szczuplejzych dziewczynach" - no właśnie :/ ja mam to samo, tylko przy mojej wadze jest o tyle gorzej, że kupujesz wszystko co jest w Twoim rozmiarze i cieszysz się jak cokolwiek jest :|

Gość Paulina Łódź
ODCHUDZANIE PRZY OTYŁOŚCI (CHOLESTEROL) / NADWADZE / CUKRZYCY / NADCIŚNIENIU / CHOROBACH SERCA: INTELIGENTNE, TAKIE POLECAM. ***** 1. Jemy niskotłuszczowo czyli: INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU. 2. Niskowęglowodanowo, a zatem (energetyczne): NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU. 3. Puenta to tabele: IŻ PRODUKTU. P. S. Realizując klasyfikację IŻ, organizm sam wykorzystuje złogi trójglicerydów w żyłach, oczyszczając je. Zwyczajne biologiczne reakcje, które równocześnie eliminują miażdżycę i nadciśnienie, a także cukrzycę typu 2. Spożycie CHLEBA NA OSTEOPOROZĘ-IRL, szprotek wędzonych oraz fasoli czyli produktów o dużej zawartości wapnia wyjaśnia celowość umieszczenia tych produktów jako zalecane. 4. Wykluczamy jednak z diety (niezdrowe dla człowieka) tzw: WYSOKIE WĘGLOWODANY TJ. OD 26,01% WZROSTU.