Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjejtopowiedzieć

przyjaciółka źle lokuje uczucia

Polecane posty

Gość jakjejtopowiedzieć

Jesteśmy paczką przyjaciół - Ja (facet), On (przyjaciel), Ona (najlepsza przyjaciółka). Ona właśnie zerwała z kolejnym facetem, bo okazał się być gnojkiem, jak wszyscy w których się zakoc***e, takiego ma pecha. Potem cierpi i bardzo to przeżywa. Teraz zakochała się w Nim, co mnie zaskoczyło, bo zawsze spotykaliśmy się w paczce na stopie koleżeńskiej. I tutaj jest mój dylemat, bo Ona nie wie jaki On jest naprawdę, a jest taki, że lubi zaliczać po bokach i jej z pewnością też nie przepuści, jak da mu szanse. Wiadomo, facet z facetem rozmawia na pewne tematy, o których nie rozmawia z dziewczyną, stąd znam go lepiej od tej strony. Ona myśli, że On komplementuje Ją, bo jest romantyczny i zakochany, a ja wiem, że to maska, bo robi to tylko dlatego, że ma na nią ochotę. Co mam zrobić, powiedzieć jej to, czy nie wtrącać się? To mój dobry kumpel, nie chcę go sprzedawać, jak frajer. Ale nie chcę też, by Ona potem znów cierpiała, a wiem że tak się stanie, jeśli zdecyduje się na ten "związek"! Co robić? Widzę, że On już zaczął działać i to tylko kwestia czasu jak pójdą do łóżka. Zależy mi na przyjaźni z nim, ale też na jej szczęściu.

Gość szansa na szympansa
wodocznie sa ludzie ktorzy nigdy nie beda szczesliwi

Gość gość
a porządnych facetów pewnie odrzuca, więc cierpi zasłużenie i niech dalej cierpi.

Gość gość
kobiety ubóstwiają złych facetów a dobrych mają gdzieś!

Gość gość
Taka prawda, ale już tak ma, że lubi tych złych, ale co ja mam z tym zrobić?

Gość gość
marne prowo prawiczka zeby moc sobie ponarzekać, żałosnee

Gość gość
to typ kobiety co leci do złych facetów i niezależnie co by się stało ona ma do nich słabość.

Gość gość
nudaaaaaaaaaaaa 💤 idzcie sie mamusiom wypłakać i nie piszcie tych prowokacji wiecej

Gość jakjejtopowiedzieć
Czy już wszystko musicie brać za prowo? Odpuście! Jest realny problem i proszę o radę, jak Wy byście zachowali się w takiej sytuacji? Tu nie chodzi o mnie, chodzi o ludzi, których kocham. Chcę dobrze, co robić?

Gość gość
Kobiety Ci tu nie pomogą bo one wybierają złych facetów, którzy w ich oczach i mniemaniu są porządni tylko nagle stają się d*pkami. takie jest tłumaczenie kobiet nigdy nie przyznają się do winy.