Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przykra sytuacja z kuzynka jak sie zachowac

Polecane posty

Gość gość
ludzie to mają pomysły ;) takie okazje cenowe świadczą o zaradności, dlatego tak się ludzie chwalą ;) ja odkąd mam dziecko, też kupuję głównie na wyprzedażach, ale to żaden wyczyn, dużo ludzi robi tak samo, bo jest dużo taniej.

Gość gość
może kuzynka zwyczajnie zapomniała albo ich celowo nie zabrała. Denerwuja mnie osoby takie, które ciągle chcą by cosoby z zagrnaicy cos im przywozily bo taniej, bo lepszej jakosci itp. A potem trzeba kombinowac i mniej swoich rzeczy zabierac by sie te wszystkie p*****ly wymagane zmieścily. walizki nie są z gumy :O

Gość Mamuskaaaaaa
W ktorym jesteś tygodiu??? Zrób sobie raz w tyogdniu wypad do ciuchaczan ajlepiej wtedy jak mają tańszy towar. Czym mniejsze ubranka tym jest ich więcej bo mało tego ludzie kupują. Sama zobaczysz jakie są fajne rzeczy, często jeszcze z metką

Gość gość
też mam taką koleżnakę która wszytsko na ciuchach kupuje po 1 zł góra 2 zł, nawet po dostawie :)

Gość kolorowe jarmarkiiii
Ja też w ciuchach wszystko kupowalam córce, w momencie porodu mialam praktycznie wszystkie ubranka na najbliższe pól roku, a i do roku mialam sporo też. Rzeczy nowe, super jakość. Tez kupowałam często po 1 zł. Poszperaj tak a zobaczysz, ze wyjdzie Ci o wiele lepiej niż kuzynka mialaby Ci coś kupić.