Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RADOŚC SWIADOMEGO POCZĘCIA DZIDZIUSIA

Polecane posty

Gość gość

ale to musi byc szczesliwa chwila ? to chyba nie jest zwykły sex jak wszystkie ? prawda ? jaki był wtedy wasz partner ? miał stres ?

Gość gość
porąbało cię? my tu wsyztskie mamy dzieciory z wpadki!

Gość gość
nie zartuj - na pewno nie :)

Gość gość
infantylizm do potęgi entej, postaw się na miejscu osoby, która stara się o dziecko rok czy dwa, a potem zakładaj durny temat...

Gość gość
Bez przesady, ma tez zrezygnować z czekolady bo być może za nią w kolejce jest dzieciak który jej jeść nie może :D ????

Gość fewfewrfwe
Rrrany, już jakieś niepłodne musiały wejść na topik ze swoimi żalami... A radość? Raczej zaskoczenie że tak "pstryk" i się udało za pierwszym razem. My się nie staraliśmy na serio, więc potem emocje były bardziej jak z wpadki. :D

Gość gość
to nie stawiaj się na miejscu innej osoby, jeżeli empatia jest obym Ci uczuciem, ale nie zakładaj głupich tematów dzieciaku

Gość gość
no fajnie było :) swiadomosc "robienia" dziecka jest dziwna, czuje sie strach itp przed tym m,ze sie nie uda ale i ze sie uda, mysmy starali sie tylko 2 mce, i wtedy sex dla mnie byl inny, dziwny, przyjemnosc hmmm niezbyt, bardziej liczylo sie to,zeby zajść, nogi w gore haha itp maz do dzis mowi,ze go g****ilam, jak mialam dni plodne to w nocy go budzilam, zeby tylko zrobic :D a on mowil do plemnikow , wiem dziwne i smieszne i zalosne, ale w sumie dobrze sie bawilismy no i mamy synia 5 lat skonczyl, kurcze w zimie staralismy sie o 2 ale bez skutku, wiec przestalismy poki co,

Gość gość
fewfewrfwe - to raczej świadomej radości ze świadomego poczęcia dzidziusia nie miałaś :P

Gość gość
ale to nie jest topik dla zmartwionych bo się im nie udaje ale dla szczesliwych co planuja

Gość gość
seks nie był inny, my nie staraliśmy się z klapkami na oczach i tylko w dni płodne :) zrezygnowaliśmy z zabezpieczeń chcą mieć dziecko, ale nie rezygnując z przyjemności :) Nie wiem, który seks był seksem, który się zakończył poczęciem :) raczej jest świadoma radość widząc 2 kreski/pozytywny test beta hcg Nam się niestety albo i stety-w tej kwestii dzięki temu się wyszalałam na 100%-za 1szym razem nie udało, 2 albo 3 cykl był tym trafionym :) ale jakoś nie kochaliśmy się mając na myśli-może za tym razem będzie dzidzia. Uprawialiśmy seks wiedząc, że na 99% zakończy się ciążą, ale jakoś wtedy się inaczej nie czułam, może jedynie lepiej ze wzg na brak gumki :)