Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo jazdy badania lekarskie

Polecane posty

Gość gość

Czy w obecnych czasach lekarze wydaja zaswiadczenie bezterminowe ? Bo wiem, ze prawo jazdy w urzedach wydaja na 15 lat. A waznosc badan lekarze wydaja bezterminowe ?

Gość gość
nie, na tyle, co prawo jazdy

Gość gość
6 lat temu zrobiłem badania na prawo jazdy z dopiskiem-bezterminowe.Teraz chciałem je wykorzystać i okazało się,że jest nieaktualne bo według nowych przepisów jest ważne 5 lat.

Gość autor tematuuuu
To ja zalozylem ten temat, juz Wam mowie o co mi chodzi. Ja wlasnie przedluzam prawko bo jak robilem to dawali bezterminowe a mi jakis głupi c**j koniował wpisał 5 lat lekarskie zaswiadczenie. Teraz do babki ide lekarki a ona pyta sie jaką mam wade wzroku ze terminowe dostalem, ja mowie ze żadną, przebadała mi i gały na wierzch wywaliła mowi ze nie wie czemu terminowe dostalem. No i c**j takie kredki mowie. Patrze ta ta p***a wpisuje mi nastepny termin badan za 10 lat. Mowie ty stara glupia kurwo przeciez 15 lat teraz przepisy są, a ona a po co ci 15 jak 10 to tez duzo i ze przepisy są, że do 15 lat. Stare kurwisko j****e, uparlem sie ale nie chcialo jej sie nowej kartki przepisac z łaską pzrepisała i dała termin na 15 lat, a jak wzdychała j****a. To zdzierstwo i łapówkarstwo.