Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często się kochacie ze swoim mężem partnerem

Polecane posty

Gość gość

pytam o to bo ja kocham się dziennie a czasem rano i wieczorem, a po porostu czasem nie mam ochoty jak każda z nas lub boli mnie głowa, wtedy jak mówię nie mąż nagabuje mnie w nocy na seks ale i tak się nie zgadzam jak nie mam ochoty, i później rano słyszę że się nie kochamy często lub wtedy kiedy on chce. i teraz pytanie dlatego jak często się kochacie bo nie wiem już co myśleć

Gość gość
raz na miesiąc, dwa, trzy - mój mąż seksu nie lubi. I uwierz, że też mam dość tej jego ozięblości. On uważa, że seks powinien służyć tylko celom prokreacyjnym. Facet ma 30 lat, ja 25.

Gość gość
o to zupełnie tak jak my :) tylko ze u nas odwrotna sytuacja seksualna

Gość gość
ja z mezem kocham sie jak mam ochote,ale czasem sam mnie puka bez pytani,tak ze 8-10 razy na miesiac

Gość gość
8 razy na miesiąc? To my z żoną od niedzieli już prawie "wyrobiliśmy" taką normę ;) Średnio pewnie z z 5-6 razy w tygodniu wychodzi.

Gość gość
przecież każdy ma inne libido i jeden potrzebuje więcej a drugi mniej

Gość gość
U nas 2 dni bez seksu to juz dlugo bardzo jest :-p

Gość gość
zależy to od nastroju, nawału obowiązków, dzieci od wielu czynników

Gość gość
czemu tak uważasz

Większość zdaje się myśleć, że organizm kobiety działa tak samo jak organizm mężczyzny, i nie bierze pod uwagę np. że kobiety miewają okres :P Poza tym wyobrażają sobie, że ludzie którzy wzięli ślub, nie mają żadnych innych zajęć i zainteresowań, jak tylko seks :D

Gość gość
no wiesz myśl co chcesz, masz do tego prawo. a my jesteśmy "świeżym" małżeństwem więc się pytam jak u innych

Mój mąż jeszcze nigdy nie usłyszał ode mnie "dziś nie, boli mnie głowa" a mimo to, w najlepszych miesiącach seks był jakieś 10-12 razy... w tych gorszych 1-3. Więc jak czytam że dla kogoś "2 dni bez seksu to bardzo długo", mogę się tylko uśmiechnąć :)

Gość gość
Nigdy nie liczylam bo na to czasu nie mam a moja szparka tez licznika nie ma

Gość gość
ilość zbliżeń seksualnych zdeterminowana jest wiekiem, zdrowiem, warunkami socjalno-bytowymi i tak, mój misiek: mężczyzna w wieku >20l kilka razy/tydz i za spotkanie 10wytrysków, mężczyzna w wieku>50l co drugi dzień 1 wytrysk, mężczyzna w wieku >60l 1 raz na tydz. ze skąpym wytryskiem

Gość gość
hehe to co ma powiedzieć hugh hefner :D

My po 7 latach małżeństwa zaczęliśmy zaznaczać w kalendarzu, bo nas to zaczęło ciekawić :p okazało się zresztą, że taki kalendarz działa motywująco: widzę, że zbliża się kolejny okres, więc tak planuję wieczór, żeby poprawić statystyki :classic_cool:

Gość rozkoszny
z żoną 2-3 razy w tygodniu, + raz w tygodniu z kochanką.

Gość gość
mój powiedział że mało się kochamy więc zaczęliśmy zaznaczać też w kalendarzu i wyszło statystycznie 5 razy na tydz, więc to chyba nie jest mało bo niektorzy się kochają 5 razy na miesiąc,

Gość gość
rozkoszny wow

Mój jest po 40ce.... i faktycznie, już mu się zdarza że chciałby a nie może :P (na szczęście niezbyt często). Ale teraz jest lato, kobiety po ulicach chodzą wydekoltowane, ja też w krótszych sukienkach, i od razu widzę że to mu nieco podnosi aktywność i "wydajność" :P

Gość rozkoszny
Jak jest chemia to trzeba z tego korzystać. Nie ma co patrzeć na licznik.

Gość rozkoszny
To fakt. Pora roku wpływa na poziom libido.

Gość gość
wysokolibidowa ale co chce a nie moze tzn chce ale mu nie staje czy jak staje ale po chwili opada

Gość gość
Wysokolibidowa Moj widzisz i chce i moze zawsze.zreszta jak ja.dlatego jesli pisze,ze 2 dni przerwy to duzo,to tak jest.no chyba ze mnie nazwiesz nastoletnim chlopcem i bedziesz sie niepodzielnie szczycic libido.

Gość gość
Mi np spadło libido od leków, które zażywam. Nie mogę nic z tym zrobić. Kochamy się rzadziej, a męża zadowalam często w inny sposób. Średnio 3razy w tyg. Często nie ma czasu.

Gość gość
ja jestem z moim chlopakiem juz 9 lat (ja mam 30 lat a on 31). W tym roku kochalismy sie tylko raz...