Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonajulia30

no strzela mnie jak te dojrzałe ciągle tylko jak to fasolki sobie robią

Polecane posty

Gość zniesmaczonajulia30

jak można się odmładzać ciążą jak to wiek aby babcią zostać?????aż mnie trzepie jak widzę już same nagłówki o tych starych staraczkach

Gość fifonica
mnie też mdli jak widzę te posty, ale nie czytam bo szlag mnie trafia.

Gość ruthvanaldin
to może zajmij się sobą...Ciebie nie będzie strzelać? a inni ludzie spokojnie mogli żyć bez wiedzy, że Ciebie coś strzela. nie zakładaj durnych tematów. chcą, to ich życie...daj sobie spokój.

Gość gość
ja rozumiem zajść w wieku poniżej 40 lat ale mając 45-48 to już przesada

Gość gość
a mnie mdli od kolejnego takiego tematu.

Gość gość
to że tobie w wieku 16 lat gdzieś za stodołą chłopak napuścił spermy do dziury i zaszłas w ciąże, nie oznacza że kazy tak musi, frustratko

Gość gość
hahaha uderz w stół, do roboty krowy na końcówkę emerytury warować a nie d**y wystawiać

Gość gość
no oczywiście, lepiej jak sobie smarkula doopy nadstawi i zajdzie w ciąże mimo że nie ma warunków, pracy zero, mieszkania zero, w głowie siano a facet robi na budowie i pije

Gość gość
autorka to jakas frustratka, ktora nie ma wlasnego zycia, sama urodzila w wieku 18 lat, drugie w wieku 20 lat, facet ją zostawil, jest na zasilkach i co weekend przyprowadza do domu innego "wujka" i szuka nawiniaka ktory to wszystko przygarnie a ona mu bedzie w zamian dawac dooopy

Gość zniesmaczonajulia30
no akurat mam 2 dzieci, jedno w wieku 25 lat urodziłąm a 2 rok temu, ale nie mogę patrzeć jak idąc na zebranie albo przedstawienie w przedszkolu przychodzą stare pr****a a dzieci się ich wstydzą

Gość gość
chyba masz coś z głową. jak dzieciak moze sie wstydzic rodzica? hahahahhahahahaa jestes zazdrosna bo ty zmieniałas pieluchy podczas gdy inni mieli czas dla siebie

Gość zniesmaczonajulia30
taaaa jestem strasznie zazdrosna, córka sąsiadów ma 14 lat a jej ojciec 58 i już po bajpasach, jak warzywo żyje bo nic robić nie może, no rzeczywiście dziecko czuje dumę

Gość gość
68 po bajpasach i cienko przedzie to dziwne, w tym wieku to człowiek mlody a ty jestes zwyczajnie zazdrosna i przypieprzasz sie do niewiadomo czego. nie masz wlasnego zycia i maz cie zdradza ze sie wchrzaniasz w cudze?

Te stare prukwy mogą zapewnić tym dzieciom warunki o jakich młode siksy mogą sobie pomarzyć gnieżdżąc się kątem u rodziców i siedząc większość życia na zasiłku. Trzeba być skończonym idiotą żeby oceniać kto w jakim wieku pozwala sobie na dzieci. Ale cóż mentalność rodem z komuny każe mnożyć się jak najwcześniej. żeby jakaś mamuśka na wywiadówce mogła się polansować przed starszymi matkami. Żałosne.

Gość zniesmaczonajulia30
nie 68 a 58 i otyły całe zycie był

Gość igarozmaryn
nie, lepiej mnożyć się jak już córka albo syn babcią może ich zrobić, to dopiero żal, teściowa mojej koleżanki 55 skończyła i bez stanika lata, zwis taki że ciężko oczy podziać, ale ona się odmładza, fuj

Gość gość
bajpasy to mozna mieć i w wieku 30 lat życzę zdówka autorce

A mi was szkoda, że życia własnego nie macie i musicie innych żyć. To dopiero jest żal :) :D

Gość gość
no jasne, lepiej mnozyc sie za nastolatki jak nic temu dziecku nie mozesz zaoferowac

Gość gość
aaa, zwis to ma i moja kolezanka w wieku 28 lat wy chyba na głowe upadłysćie myśląc, że jesteście idealne w wieku 25 lat, nie wiek ma znaczenie a kondycja, uprawianie sportu, dieta odpowiednia

Gość gość
Agnes bo tobie to płaca za siedzenie tutaj, żal :-D

Gość gość
Nigdy nie wiesz co ci los przyniesie. Jedni w wieku 80 lat ciesza sie zdrowiem I energia inni w wieku 30 jezdza na wozkach inwalidzkich bo trafila ich ciazka choroba. Wiec pisanie ze za stary na dziecko bo schorowany to glupota. Poza tym autorko staraczki maja chiciaz jakis cel w zyciu a ty.... Kafeteria, nuda brak ambicji...

Gość gość
staraczki ambitnie oczywiście na kafeterii bravo

Gość gość
sraczkom po 40 bliżej do grobu jak do macierzyństwa :-D