Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ośmiolm

Bardzo brzydki ale wartosciowy chłopak szuka przyjaciol

Polecane posty

Gość Ośmiolm

??

Gość gość
A więc krótką autoprezentacja mam 23lata powyżej 190cm szczupły niebieskooki chłopak o bardzo uczuciowej naturze,wrażliwym wnętrzu i dobrym sercu,jestem inteligentnym,odpowiedzialnym chłopakiem,komunikatywnym i otwartym.mam swoje poglądy i zdanie na każdy temat..bardzo szanuje kobiety i inne osoby..choć nienawidzę osób,które oceniają innych po wyglądzie,mają się za lepszych tylko przez pochodzenie lub wygląd,gardźacych innymi tylko przez to że nie są wizualnie atrakcyjni..bo wiem jak czyjeś komentarze bolą takie osoby jak ja..przez całe życie znoszę komentarze związane ze swoim wyglądem.brak akceptacji.odrzucenie..na każdym kroku jestem traktowany jak osoba gorsza przez swój wygląd..wiem że osoba z moja twarzą nie zasługuje na nic więcej niż łzy i ból..nie wierzę że ktoś mógłby mnie naprawdę pokochać bo zdaje sobie sprawę ze swojego strasznego wyglądu..nie mam na niego wpływu..ale wierzę że są osoby które po dłuższym poznaniu człowieka mógłby zaakceptować mój wygląd w zamian za bezinteresowną i prawdziwą przyjaźń..jeśli istnieją osoby które nie skreślają człowieka na starcie przez to jak wyglądam proszę o kontakt sebkas@onet.eu pozdrawiam

Gość gość
Ja też sebka :)

Gość Aniamilen
:) Ja nie skreślam. Przekonałam się już że dla osób mądrych i inteligentnych wewnętrznie wygląd nie jest ważny. Najpiękniejszy facet może okazać się sukinsynem a najładniejsza dziewczyna szmatą i suką. Znaczenie ma to kogo szukasz i z jakimi osobami się stykasz. Pozdrawiam !

Gość gość
Czlowieka sie nie kocha za to jak wyglada,ale za to ,,cos''.Ja z wygladu jestem przecietna,ale charakter mam nie taki jak trzeba.

Mało jest teraz ludzi wartościowych. Nie załamuj się głupimi komentarzami pustaków:) Twarzy nikt sobie nie wybiera.

Gość gość
Tylko jak można się nie przejmować gdy wszyscy nawet na ulicy tak mnie traktują?gdy wszyscy z pogardą odwracają wzrok lub wprost komentują?gdy słyszy się teksty-ja pierd..e jaki paszczur widziałas?albo w autobusie dziewczyny przesiadaja się w inne miejsca,bo przecież-niedobrze się robi gdy się patrzy na takiego potwora..

Gość gość
Dogadaj się z Przemkiem22.

Gość gość
Sposób do rozwiązania mojego problemu?są dwa..pierwszy operacje plastyczne na które ciężko będzie zdobyć pieniądze a i tak nie ma gwarancji że coś zmienia-bo jak można z potwora uczynić kogoś przeciętnego..lub samobójstwo..o którym myślę bez przerwy..skoro mam tak razic innych i słuchać ich bolesnych wywodów to lepiej zniknąć

Gość gość
Prosze cie nawet o tym nie mysl.

Gość gość
Odezwij sie

Gość gość
Jak ktoś opisuje się na początku jako wartościowy to od razu wiadomo, że człowiek ma coś z łbem nie tak. Dalej wysyp frazesów o tym jaki on wspaniały a inni są be. Poza kobietami, rzecz jasna do których majtek chce się dobrać więc musi się podlizywać :D W skrócie: standardowe żale życiowego nieudacznika jakich pełno na tym forum. Właściwie jego jedyna zaletą jest wzrost bo świetlówkę łatwiej wymieni.

Gość gość
Jest wartosciowy,albo bardzo samotny.

Gość gość
On te tematy zakłada od dwóch lat :D

Gość gość
To nie zmienia faktu,ze jest samotny.

Gość gość
Wielu jest i nie robi z siebie pajaca.

Gość gość
Pajacow to robia z siebie ci,ktorzy obrazaja kobiety na kafeterii.

Gość gość
A to mężczyzn już można obrażać?

Gość gość
Wiadomo,ze nie,ale ostatnio jest tyle tematow o tym jakie to kobiety sa beznadziejne,ze podalam ten przyklad.