Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macao

Głębokość pochwy a wzrost

Polecane posty

Gość macao

Pytanie o głębokość pochwy wzięło się stąd że wielokrotnie spotykałem się z anonsami pań poszukujących faceta z penisem minimum 25 cm. Zastanawiałem się po co im taki sprzęt skoro ja z ledwie 20 cm praktycznie zawsze dobijałem do "dna". Może jednak trafiałem tak ponieważ partnerki nie były zbyt wysokie. Dziewczyny jak to u Was wygląda- czy przy wysokim wzroście jesteście głębsze? A może te niższe też miewają głębokie pochwy mogące zmieścić członek ponad 20 cm? pzdr!

Gość gość
hmm według wszelkich fachowych źródeł pochwa zachowuje się jak balkonik. Im więcej nadmuchasz, tym większy :) Bo to bardzo rozciągliwa konstrukcja i przystosowuje się do długości twojej :)

Gość mały ale za to wariat
Bzdura, ja mam 9,5 długości na 14 obwodu i każda którą złomotałem, domagała się kolejnych przeżyć. Ci z długimi potrzebują znacznie dłuższych przerw między wytryskiem a kolejną erekcją, a poza tym stawiają na rozmiar i przez to są mało kreatywni :P

Gość macao
mały wariat, sorry za pytanie, ale skąd ta rozległa wiedza o gościach z długimi sprzętami - z filmów czy z autopsji?