Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziaWLKP

Kiedy mogą być pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość MadziaWLKP

Hej. Byłam u chłopaka na wakacjach prawie 2 tygodnie kochaliśmy się kilka razy dziennie z prezerwatywą i bez.. Możliwe,że doszedł we mnie lecz sami tego nie wiemy ponieważ ma jakieś tam problemy i nie odczuł parę razy wytrysku gdy sam sobie dogadzał.. minął już ponad tydzień od kąd wyjechałam. Zaczęłam mieć mdłości,zawroty głowy, bóle brzucha,piersi i nie mam w ogóle apetytu.. ogólnie źle się czuje i to bardzo. Przeważnie okres mam między 24-28 dniem teraz jest 25 ale nigdy nie miałam żadnych problemów jakie wyżej omówiłam przed/w czasie okresu- Nadal go nie dostałam. Martwię się,że jestem w ciąży..A od poniedziałku mamy kryzys w związku i przerwe 2 tygodniową...boje się,że mnie zostawi..Nigdzie nie mogłam znaleść odpowiedniego tagu na stronkach, które pasują do mojego przypadku. Proszę o szybką odpowiedź... Pozdrawiam

Gość gość
test po 2 tyg. od seksu U mnie wszelkie objawy wskazywały na okres.

Gość MadziaWLKP
eh.. u mnie nie było takich objawów nigdy... :( dlatego się martwię

Gość gość
Pewnie się wkręcasz. Zrób test to się dowiesz.

Gość gość
Jak można się nie zabezpieczać? 2 tygodnie temu miałaś dni płodne, więc są na to duże szanse. Po prostu zrób test

Gość gość
u mnie najpierw objawy jak na okres po 11 dniach spozniania sie okresu zrobilam test 2 grube kreski i taj juz leci 10 tydzien:) moze przez upał sie wkrecasz

Gość MadziaWLKP
Taka nasza głupota.. :/ No ale ja nigdy nie mam takich objaw.. jedynie przed okresem jem za trzech..a teraz nie potrafię nawet zjeść..pewne zapachy mi przyszkadzają i produkty, które uwielbiałam teraz w ogóle mi nie smakują..a wręcz nie mogę ich nawet zjeść..

Gość gość
Ja miałam już w 3 tyg od zapłodnienia zachcianki na pora w śmietanie hi hi :)

Gość gość
TEST z moczu albo beta hcg z krwi.

Gość gość
Szukasz odpowiedzi na to pytanie? Nic lepszego Ci się nie mogło trafić, ja miałem podobne problemy ale http://www.pytajnik.net/ załatwił wszystko za mnie, pomógł mi wszystko zrozumieć.