Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłbyście z facetem w trakcie rozwodu

Polecane posty

Gość gość
Na stopie czysto kolezenskiej

Gość gość
choc ona zagaduje o sexie... w koncu niby rok ponad jest bez... ale nie wiem wlasnie czy w to wierzyc... jestem chyba naiwna

I czujesz ze on chce czegos wiecej? Byc moze chce sie tylko wygadac ;) Rok bez sexu jest mozliwy i niemozliwy....nie dowiesz sie tego chyba ze przyczaisz sie pod ich lozkiem :P

Gość gość
mozliwe ze zbyt to wszystko komplikuje, ale nie chce byc jakas k...

Gość gość
czuje ze nie tylko sie wygadac ... no ale ja to i tak dopiero po jakims czasie ewentualnie wiec jakby cos to i tak by musial poczekac. To sa takie luzne wzmianki jego na ten temat ...

Gość natalie s
byłabym, jeżeli jest w trakcie rozwodu, to znaczy, że jest zdeklarowany i chce odejść od żony, jeśli to tylko chwilowe i jeszcze mogliby do siebie wrócić zdecydowaliby się na separację :)

Gość gość
a pytania pomocnicze od bardziej doswiadczonej kolezanki?:)

Gość gość
o co jeszcze delikatnie dopytac zeby jakos sie dowiedziec wiecej?

Gość gość
no Zielono Niebieska dajesz dajesz :P renoma eksperta jak widzę szybko rośnie :) - jako facet ja się poddaje - pytania ewidentnie dla kobiety

Gość natalie s
byłam z facetem, który był w trakcie rozwodu i wierz mi, jeśli facet się rozwodzi to zwykle nie może już nawet patrzeć na żonę, on sam czuje się już wolny a często taki rozwód jeszcze utwierdza go w przekonaniu, że dobrze robi odchodząc. Jeśli powiedział Ci, że się rozwodzi to śmiało możesz się za niego brać :)

Juz sie nie odzywam :P Zreszta to nie ja pisalam...to piwo :P Postanowilam sama wydluzyc weekend :P W normalnych warunkach bym sie tak tu nie wczuwala :P

Gość gość
Gdyby świat był taki idealny to by nie było rozwodów. Tymczasem mamy ich mnóstwo. Są faceci/kobiety którzy chcą trochę więcej od drugiej strony a dostają coraz mniej. Ru...ie na boku, hahaha. Nie wiecie co się dzieje na tym świecie jak ludzie zdradzają i to ci najbardziej udających świętych. We Włoszech zrobiono badania że co 6 dziecko nie jest biologicznie dzieckiem ojca do którego zostało przypisane. W Polsce pewnie też najlepiej nie będzie.

Gość gość
nie wiem, pogadam z nim troche i zobacze.. no ale skomplikowane to jest jak dla mnie, chyba dam sobie spokoj jednak

Gość gość
Zielona każdy chce mieć długi weekend. Mi już się piwko skończyło - teraz chyba się wezmę za jakieś winko - a co mi tam. Najwyżej jutro rano czajnik będzie lekko bolał

Gość gość
Moze z innej strony. Czy on jest w ogole gotowy na nowy zwiazek? Czy jego uwage rozprasza rozwod, dobro dzieci itp. Stad moze to przyjacielskie podejscie. Moze nie dzwignac tego psychicznie. Zwiazek wymaga zaangazowania, czystego rozumu. Trudno niektorym sie zakochac i tworzyc cos nowego jak podstawy sie wala. To duza odpowiedzialnosc.

Gość gośćgość
Witam was, . Mam sytuacje ze od roku z zona walcze, ja wystapilem o ograniczenie jej wladzy rodzicielskiej, nie chcialem rozwodu, ona mieszka oficjalnie z dzieckiem i nowym partnerem, wywiady kuratora i wszystko. Po badaniach w RODK troche stracila na swojej pozycji jako matka, wiec aby sprawe w sadzie o ograniczenie odwlec zlozyla pozew o rozwod, co najlepsze to z mojej winy bo jak to napisala ze ja jej spowrotem nie chcialem zerwalem wiezi malzenskie tym sposobem, prawdopodobnie mam nowa kobiete. . Zdradzala mnie sa swiadkowie i dowody w sadzie. . A ja mam pytanie jak to jest jak sie zwiazac z nowa partnerka ? Dochodzi nawet ze zona zalozyla mi profil na portalu dala zrzut ekranu do sadu, teraz ma sprawe na policji za podszywanie sie wiadomo wszystko idzie sprawdzic

do goscgosc, ale brednie wypisujesz... najpierw sie zastanow, a potem pisz. szczerze mowiac ani kupy, ani doopy to sie nie trzyma.... doopy, to juz wogole nie...

Gość gośćgość
co ci sie nie trzyma ? wszystko szczerze

wlasciwie o co pytasz czlowieku... o opinie rodk, czy nadajesz sie na partnera i ojca? ... sedzia sadu rodzinnego bedzie wiedzial, nie musisz sie martwic. wczytaj sie w opinie rodk i bedziesz mial czarno na bialym, jakim jestes czlowiekiem i jak wyglada twoje zycie rodzinne... nie musisz zasiegac opinii na forum

Gość gość
A ty Zielonka to juz po rozwodzie?Czy jeszcze nie?

Gość gość
A nic-szybko sie uwinełaś!nic sie nie chwaliłaś!A z miłoscią twoja ok?Czy juz sie odkochałaś!

Gość gość
A twój kochanek ma żone?czy też pogonił?

Gość gość
Zielona nie p*****l!twoj ukochany! Dziękował ci na kafe za dawanie d**y przecież-amnezja? Ten anal zrobił ci papke z mózgu doskonałą :)

Gość gość
Delikatnie