Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam okno na patologię scenka z dzisiaj

Polecane posty

Gość gość

dwie laski, na oko 22-24 lata, obowiązkowe tatuaże w miejscu z tyłu pleców, gdzie większośc ludzi nosi już majtki ;) oraz drugi tatuaż w okolicy piersi, ramion jeden rozjechany wózek z dzieckiem mniej niż roczek, wokół kilkoro dzieci w wieku "co rok" - około 5-6 sztuk. idą nad wodę, bo dzieci mają rózne kółka, rękawki, łopatki itp. żadne natomiast nie ma czapeczki na głowie .... nagle poruszenie i ruch się zrobił, leci za nimi chłopaczek wiek 22-26 (?) typu "nie uczę się, nie pracuję i mam wszystko w d***e, a na budowie robię na czarno jak akurat kaca nie mam" więc leci on aż laczki gubi i wrzeszczy "Marlena, k***a, no weź mi k***a, na jakiegoś browara, k***a zostaw kasę, bo p*****lnę k***a, bo upał jak k***a" ale Marlena nie taka głupia ...... i mu na to odpowiada: "nie dam k***a, albo chodź z nami na plażę" biedny facecik, aż go skręciło :( i rzecze "p*****ło cie k***a, upał jak huj, nigdzie nie idę. no weź nie p*****l tylko dawaj dychę" a Marlencia na to: "no dobra, ale jak wrócę to ty się zajmujesz dziecmi" Facecik: "ok, ale BRAJANKIEM I NIKOLKĄ to nie" Marlencia: "dobra, ale resztą tak?" Facecik pomamrotał i z błogim uśmiechem udał się w sobie znanym kierunku ;) Jaki z tego morał? "Sterylizacja powinna byc obowiązkowa"

Gość gość
boże, że też ci się chciało to pisać :o 🖐️

Gość gość
Jaka rewelacyjna pamiec :)

Gość gość
hahhaha dzięki poprawiłęs mi humor

Gość gość
No nie mów k***a że jesteś jedną z tych k***a co siedzi w oknie k***a i się na ludzi gapi :D

Gość gość
nie, szli moją trasą przede mną i nie miałam wyjścia, musiałam "obejrzec" tę scenkę

Gość gość
z***biste jak kabaret ale juz widze ten na głowie kłab cycki rozklapane pet w gebie i ale sexy ze c**j

Gość gość
Haha zabawne.

Gość marlena_to_ja
no ale dałam mu tylko na jedno piwo, żeby był w stanie się dzieciakami zając a Brajankiem i Nikolką się nie chce zajmowac, bo to moje z poprzedniego związku, a on nienawidzi ich ojca

Gość gość
do autorki - dobre :P

Gość gość
:D mieszkam niestety jeszcze w bloku i tez takie scenki widuję:P

Gość gość
Buhahaha

Gość gość
myślałam, że okno na oddział patologii ciązy :P rozni sa ludzie, roznie sie wypowiadaja. Najwazniejsze czy dzieci sa szczesliwe

Gość gość
haha dobra jesteś ;d powinnaś pisać książki :D