Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avon Kasia Lider Zespołu

Avon Zostań Konsultantką Liderem Zespołu Avon

Polecane posty

Gość Avon Kasia Lider Zespołu

Jak wyżej w temacie.. Pomogę każdej osobie, która chce zostać konsultantką Avon... Co oferuję : -współprace w miłym i zgranym zespole... -pomoc przy pierwszych zamówieniach -pomoc w organizacji zamówień -współpraca z klientkami -szkolenia kosmetyczne -wsparcie i motywacja do działania Pomogę w tym aby zostać Liderem i cieszyć się ze wszystkich z tym związanym przywilejem -umowa zlecenie, wynagrodzenie 17 razy w roku, pakiety Nowości dla Liderów i wiele innych miłych rzeczy Oczekuję zaangażowania i chęci do realizacji siebie i swoich marzeń.. Wiem, że boimy się tego czego nie znamy, ale chętnie pomogę odpowiem na każde nurtujące Was pytanie... Zapraszam osoby z całej Polski , a najchętniej widziałabym w swoim zespole osoby z Gmin ; Kobierzyce Łagiewniki Żórawina Sobótka czy Jordanów..(będę miała łatwiejszy dojazd oraz będę mogła więcej i bardziej pomóc, poświęcić więcej czasu i przekazać więcej materiałów w rozwinięciu Konsultantki, Lidera) Kontakt do mnie.. 731 00 908 (sieć play) e mail avonkasia@go2.pl Wiem, że każdy początek jest cięzki, w razie potrzeby napisz sms ja oddzwonie.. Pozdrawiam serdecznie Lider Zespołu Kasia

Gość gość
wstyd, wstyd w tym pracowac i ludzi nagabywać