Gość twoj_biznes Napisano Sierpień 8, 2013 Witam! Chciałabym zaproponować odważnym i ambitnym współpracę w tworzeniu biznesu w branży MLM. Na początek coś o sobie – jestem młodą osobą, której jakiś czas temu zaproponowano dodatkowy zarobek w firmie Oriflame. Nie nastawiałam się do tego zbyt optymistycznie, ponieważ miałam już wcześniej do czynienia z inną firmą z tej branży i nie byłam zadowolona z tamtej współpracy. Jednak, ze względu na bliski kontakt z osobą, która zaproponowała mi Oriflame, zgodziłam się. Po jakimś czasie stało się to dla mnie ogromną pasją i sposobem na życie. Rozwinęłam w sobie wiele umiejętności o jakich wcześniej nawet nie myślałam i zmieniłam swoje nastawienie do życia. Współpraca ze wspaniałymi ludźmi ukształtowała mnie na człowieka, którym zawsze chciałam być, tylko nie miałam w sobie tyle odwagi. Może to brzmieć górnolotnie, ale takie są fakty. Obecnie poszukuję osób, na terenie Katowic i okolic, chętnych do współpracy w budowaniu swojego biznesu. Nie chodzi tu tylko o sprzedaż, czy akwizycję, ale o poważny interes, który zmienia człowieka w prawdziwego przedsiębiorcę i zapewnia stabilne źródło dochodu. Poza tym staramy się w naszej strukturze stawiać na przyjazne stosunki i wszechstronną pomoc. Z mojej strony mogę zaoferować wsparcie zarówno w zmianie lub kształtowaniu osobowości, człowieka jakim pragniesz być, tworzeniu biznesu, wyborze sposobu na życie, którym może stać się dla Ciebie Oriflame. Celowo nie wspominam o takich rzeczach jak programy lojalnościowe, gratisy, czy prezenty, ponieważ dla mnie są to rzeczy mało istotne. Ja stawiam na przyszłość i tworzenie stabilności i bezpieczeństwa finansowego. Nie liczy się Twoje wykształcenie, wiek, wcześniejsze doświadczenia zawodowe. Tutaj każdy może spróbować swoich sił, wystarczą szczere chęci i zaangażowanie. Jeśli jesteś zainteresowana/y współpracą lub chciałabyś/chciałbyś dowiedzieć się więcej napisz do mnie: twoj_biznes_ori@interia.pl Postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości jak najszybciej. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach