Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem takiego gościa na fb z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

oboje bardzo ladni ale co sie rzucilo w oczy to ze widac bylo ze ma gigantycznego penisa bo strasznie mu wystawalo z obcislych spodenek on ma w spoczynku takiego jak ja mam w zwodzie przegralem zycie k***a

Gość gość1222
moze wstrzyknol sobie kwas hialuronowy w penisa.

Gość gość
ta, na pewno naturalny przeciez to normalne miec duzego zawsze jak cos takiego widze to cos we mnie peka chetnie bym ucial mu tego kutasa pozniej ucial leb a dziewczyne zg****il i tez zabil ale spokojnie, nie zrobie tego :) po prostu mam dosc bycia gorszym strasznie mnie to w*****a bo na kazdym kroku ludzie mi to w jakis sposob pokazuja

Gość gość
nie wierz we wszystko co zobaczysz na fb

Gość gość1222
nie jestes gorszy. po za tym rozmiar nie ma znaczenia. wazny jest ruch bioder. a ja jesli naprawde masz kompleks to mozesz sobie wstrzykna kwas ;p

Gość gość
ta z tym ze ja mam w kazdym elemencie gorszego penisa od niego zreszta ogolnie jestem od niego gorszy, jest przystojny, wysoki i fotogeniczny i dlaczego te zdjecia sa publiczne? mam to odebrac jako prowokacje? to jest dowartosciowywanie sie moim kosztem, tacy jak on wiedza ze przy nich nic nie znacze, wiec to wykorzystuja