Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostkowa

co na przegrzanie

Polecane posty

Gość gość 123
:D :D :D żartujesz, aż się popłakałam, podaj link proszę, bo aż muszę przeczytać :D Ostatnio tu była taka panika przy biegunce, a matka prosto od lekarza, to też kazali się zabierać z powrotem na pogotowie i straszyli śmiercią z odwodnienia :O

Gość gość
udar trwa zazwyczaj trzy dni ciemne krowy, sama go niestety doswiadczyłam i lekarze mi powiedzieli ze czesc ludzi zapada w spiaczke i sie juz nie wybudza, zwłaszcza starsi ludzie i małe dzieci, ale głupie p***y z patologii pisza ze wszystko jest gitas :o

Gość gość
same dohtory nie spelnione na forum :D i doswiadczone matki az strach sie bac

Gość gość
inteligentne osoby jak poczytaja o udarze słonecznym to zrzouzmieja, a wiesniary których dzieci chodza całymi dnaim brudne i osmarkane do pasa beda sie nabijac bo dla nich to jest cos nowego zajac sie swoim dzieckiem

Gość gość
nie ma co gadac z pustakami co zlewaja własne dzieci, ciekawe na cholere je rodziłyscie

Gość gość
Tu link do tego wątku z glutem :D miłej lektury :D http ://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5585891 po http wstawiłąm spacje bo link uznają za spam :D Jak nie wejdzie to wpiszcie w "szukaj": Synek uderzył się w główkę i teraz mu leci coś z nosa, pomóżcie

Gość gość 123
'' gość udar trwa zazwyczaj trzy dni ciemne krowy, sama go niestety doswiadczyłam i lekarze mi powiedzieli ze czesc ludzi zapada w spiaczke i sie juz nie wybudza'' Wyobraź sobie że ja też go doświadczyłam i to dwukrotnie i nie trwał trzy dni, co najwyżej trzy godziny. Może tak Cię leczyli :O

no dzisiaj okropny upal byl.. maluch niech spi najlepiej bez kolderki, po prostu w pieluszcze, a tak na przyszlosc to ja mam specjalna posciel, ktora wladnie dba o to zeby dzieci sie nie spocily i nie przegrzaly, wiec w takie cieple, ale chlodniejsze niz dzisiaj dni:) to polecam taka posciel, ja mam akurat kolekcje Little Cow.

Gość gość
miałas dwa razy udra i nadal nic sie nie nauczyłas??? miałam 3 dni goraczke, tyle dni moga sie utrzymywac objawy

Gość gość 123
:D właśnie czytam niezłe :D Tak to jest jak w tym kawale ja dziecko połknie pieniążek przy pierwszym dziecku leci się na pogotowie przy drugim czeka aż samo wydali a trzeciemu potrąca się z kieszenkowego :D Widać że większość ma jedynaki.

Gość gość 123
Miałam i się nauczyłam, poza tym czasami są takie warunki że nie ma możliwości go uniknąć, za drugim razem wyszłam w góry i nie nie tak łatwo było go uniknąć, bo jak sama powinnaś wiedzieć nie dostajesz od razu sygnałów ostrzegawczych. Teraz już jestem bardzo ostrożna, bo to nic przyjemnego. A gorączkę miałam dopóki nie zwymiotowałam i u mnie nastąpiło g***towne obniżenie temperatury.

Gość gostkowa
hej hej ;-) moje dziecko żyje i ma się dobrze udaru żadnego nie miał... na następny dzień wszystko mineło 🌼