Reinka 0 Napisano Sierpień 8, 2013 Staramy się z mężem o dzidziusia. Raczej mało możliwe abym była w ciąży, bo miałam normalny, trochę tylko spóźniony @. Jednak od 3 tygodni mam nudności, które potrafią się utrzymywać przez cały dzień. Dodam, że mamy już jedno dziecko i przy pierwszej ciąży miałam nudności niemalże od samego początku. Słyszałam, że takie krwawienia na początku ciąży się zdarzają? Czy jest ktoś u kogo takie wystąpiły? Czy mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AltGr 0 Napisano Sierpień 8, 2013 z tego co wiem to plamienia przy ciazy sie zdarzaja, wiele kobiet myli je z miesiaczkami, jesli to byl faktycznie okres to mozliwe ze nudnosci moga byc spowodowane jakas bakteria, moze grypa albo cos z kolei jesli plamienia i ciaza to wyjdzie w tescie ciazowym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2013 Poczekaj! Poczekaj! Już wyciągam moją szklaną kulę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reinka 0 Napisano Sierpień 8, 2013 Dzięki, jutro kupię test bo już nie wytrzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2013 boze bijesz na leb inne kretynki bo jak pyta sie jakas malolatka "czy to ciaza?" to jeszcze jakos rozumiem ze mlode to to i glupie ale ty- kobieta ktora ma juz dziecko, byla w ciazy i kurna nie wiesz czy jestes czy nie jestes i nie wiesz bidna co masz robic.... wez idz mi stad i sie nie pograzaj - zakup se test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2013 zadzwon do wrozbity macieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomka_19 0 Napisano Sierpień 8, 2013 ten post powyżej mnie powalił xd :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reinka 0 Napisano Sierpień 8, 2013 Samo chamstwo na tym forum. Nie wiem co mi strzeliło do głowy, żeby udzielać się na takim beznadziejny, portalu. Na przyszłość, skoro nie znacie sytuacji i nie macie nic konkretnego do powiedzenia, to darujcie sobie. Spadam stąd. Kiedyś to forum było na lepszym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2013 Przyszłaś i obniżyłaś poziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2013 Rozwaliłas mnie kobieto a co my wrózki ze ci powiemy , nie masz pewnosci idz do lekarza lub kup test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reinka 0 Napisano Sierpień 8, 2013 Widzę, że żadna z was nie wie jak to jest robić kolejny test i po raz kolejny odczytywać negatywny wynik. Gdyby to było takie proste, zrobiłabym ten test już dawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2013 Staraczek tu nie lubimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AltGr 0 Napisano Sierpień 9, 2013 dlaczego od razu najezdzacie ? niektore kobiety w czasie takich stresow potrzebuja porozmawiac z kims na ten temat a to forum temu sluzy ! to wsy stad zjezdzajcie jak macie z tym jakis problem. Ona pyta czy jest mzliwosc i jakie jest nasze zdanie na ten temat a nie ze mamy jej wywrozyc czy jest i od razu czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2013 Rzecz w tym, że ona wcale o to nie pyta. Ona chce pogadać z innymi staraczkami z zaburzeniami psychicznymi, ale zamiast napisać wprost pyta czy może być w ciąży. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AltGr 0 Napisano Sierpień 9, 2013 pozwol ze ci zacytuje '' Słyszałam, że takie krwawienia na początku ciąży się zdarzają? Czy jest ktoś u kogo takie wystąpiły?'' widocznie w poprzedniej ciazy nie miala plamien i chce wiedziec czy ktras kobita juz miala taka sytuacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2013 "bo miałam normalny, trochę tylko spóźniony @." To nie są plamienia. Jak Ci się nudzi to weź sobie jakąś książkę przeczytaj zamiast podnosić bez sensu zakończone tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach