Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

codziennie pale zioło

Polecane posty

Gość gość

i chyba mam już dosyć, ale nie umiem przespać. od paru miesięcy żeby mi się lepiej spało wypalam jedną lufkę. od początku tygodnia powtarzam sobie, że dzisaj nic nie zapale, ale np. wczoraj... już się położyłam, ale nie mogłam zasnąć. z boku na bok... wstałam, nabiłam szkło i po parunastu minutach spałam jak dziecko :/ jak z tym skończyc?

Gość gość
najgorsze jest to że z majeranku przesiadłam sie na lebiodkę i nie wiem co robić ;( ona jest w końcu droga

Gość happiness21
Ja np palę korzenie mleczu... ojciec Szczepan z Wejherowa poleca to na dolegliwości gastryczne i nerwice jelitową

Gość marciaak
Codziennie palisz? Musisz się czymś zająć, a pierwsze razy i tak będzie ciężko Ci zasypiać bo organizm się juz przyzwyczaił do tego. Miałam bardzo podobnie. Paliłam codziennie, po kilka jointów, a jak przestałam to prblemy z zaśnięciem to było nic. Zobaczysz jak się humory zaczną pojawiać i nerwy, że nie ma. Nie raz na matke sie wydzieralam jak jakaś psychiczna o nic. A jeśli chcesz szybko bez tego zasypiac to ja znam tylko jeden sposób. Jakiś duży wysiłek w ciagu dnia. Nie przed spaniem bo jeszcze pobudzi ale tak przed wieczorem szybki i mocny tak, żeby Cie wymęczył.