Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc w kropce

Czy przyjelibyscie te oferte pracy

Polecane posty

Gość gosc w kropce

Specjalista do spraw promocji i reklamy, 1200 na rękę + ewentualna premia; po okresie probnym mozliwosc podwyzki? Czy to jednak duzo za malo? Jest jeden plus - mozna sie duzo nauczyc z branzy o ktorej nie mam wielkiego pojecia

Gość nawijam makaron na uszy
ja to robie za 5 zyla na godzine :P, :P, :P na czarno

Gość marciaak
wszystko zależy na jakimś jesteś etapie życiowym

Gość gość
podobna oferte czytałam na gumtree, za bardzo sie nia nie zainteresowalam, na moim etapie zycia byla by to praca dosc odpowiednia lecz wole sie wziasc za nauke bo teraz klasa maturalna :D Powodzenia w szukaniu :)

Gość gosc w kropce
Bez urazy, ale mysle, ze w klasie maturalnej bys tej ofercie nie podolala, chyba, ze jestes osoba wybitna... Wymagania to opieka nad strona internetowa i projektowanie grafiki, pozyskiwanie klientow i negocjacje z nimi (w tym w terenie), wyszukiwanie roznych informacji dla szefa i sprawdzanie ich (np. lokalu na sklep, najtanszej drukarni), obmyslanie, planowanie, realizacja, rozliczanie i ewidencjonowanie kampanii reklamowych

Gość gość
wiesz co to za praca? chodzisz od firmy do firmy i proponujesz reklamę, np. w gazecie.

Gość gosc w kropce
Podpisywanie umow ze szkoleniowcami, nadzor nad zamawianymi materialami i artykulami, korekta wszelkich pism, zalatwianie hoteli, zalatwianie sponsorow... obowiazkow jest szkoda gadac

Gość gosc w kropce
No wlasnie nie - tu sa prawdziwe obowiazki specjalisty ds reklamy, a faktyczne pozyskiwanie klienta, przedstawianie mu ofert (na szczescie na ogol w biurze) dodatkowo :o Ale to mnie niestety nie ominie...

Gość gość
w biedronce więcej się podobno zarabia :)

Gość gosc w kropce
Podobno tak, ale tam niespecjalnie można się czegokolwiek nauczyć.

Gość gość
oszukuj się dalej, będziesz biegał od firmy do firmy a nie w biurze tyłek grzał. Wszyscy tak mają

Gość gosc w kropce
Wiem co to za firma i wiem jak ta praca wyglada. A co do biegania, owszem, bo musze powrzucac reklame. Nie zalezy mi na grzaniu tylka w biurze i praca po czesci jest taka jak mowisz.Ale tylko po czesci

Gość gosc w kropce
Nie chodzi mi o zakres obowiazkow tylko o te pensje...

Gość gość
no mało,mało co tu dużo mówić,,jeśli to twoja 1 praca i chcesz zdobyć doświadczenie to jasne bierz,ale jeśli jesteś chcesz się utrzymać z tej pensji to raczej kiepsko to widzę.powodzenia :)

Gość gość
zwykły akwizytor - chyba nie użyli tej nazwy, żeby nie odstraszyć potencjalnych kandydatów

Gość gosc w kropce
To moja 4 praca. Nie licząc zleceń.

Gość gość
za tyle obowiazków 1200 zł "?! chyba żartujesz, a w zyciu bym sie nie zgodzila,

Gość gosc w kropce
1200+ premia. Jeśli zasłużę... to wyjdzie ok.1700zł. Później... sama nie wiem, jakieś perspektywy są

Gość gość
wiesz co ja zarabiam ponad 5tyś również w firmie związanej z reklamą,nie musze ci pisać że 1200zł to kiepska płaca?

Gość gosc w kropce
Eeech, wiem, ja 4 lata temu zarabiałam 2600...tyle, ze szukam i szukam i nie moge znalezc nic lepszego

Gość gosc w kropce
To nie jest firma zwiazana z reklama. Ani z ubezpieczeniami, nieruchomosciami, posciela welniana itd. A jakie masz stanowisko, doswiadczenie, co umiesz i od czego zaczynalas jesli moge spytac?

Gość gość
zaczynałam jako przedstawiciel w tp ale to porażka,bardziej to było call center i proszenie się o zmianę operatora.obecnie pracuję jako account executive w dużej międzynarodowej korporacji

Gość gosc w kropce
A dlugo pracowalas zanim osiagnelas obecne stanowisko?

Gość gość
Tutaj to większość zarabia krocie ale rzeczywistość jest bardziej brutalna więc zejdzcie na ziemię. 1200 a jakby obniżyli najniższą krajową to jeszcze mniej by chcieli płacić tylko wymagania duże i jeszcze może studia?

Gość gość
gosc w kropce To nie jest firma zwiazana z reklama. Ani z ubezpieczeniami, nieruchomosciami, posciela welniana itd. xxxxxxxxxxx to w takim razie z czym jest związana??? co masz reklamować i promować i gdzie? a może ci nie powiedzieli?

Gość gość
2009-2011r i od dwóch lat jestem związana z obecną firmą i bardzo sobie chwalę.wcześniej były inne prace dorywcze,na śmieciowe umowy itd ale tego nie wliczam,szkoda było czasu i energii

Gość gosc w kropce
Mam nadzieję, że i ja za 4 lata będę w takim punkcie, że będę zadowolona z pensji :) gosc z 23:09 - inna ;) Powiedzieli,

Gość gość
życzę więc powodzenia i słusznych wyborów :)

Gość gosc w kropce
Dzieki. Ale na razie ciagle nie wiem, co zrobic, haha :)