Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być grzybica

Polecane posty

Gość gość

w skrócie - piekielne upały + praca siedząca u człowieka ubranego dzień w dzień w długie spodnie powoduje, że poci się dosłownie całe ciało i tak też było u mnie, czasem miałam wrażenie, że mam powódź w gaciach, ale nie zawsze była możliwość, żeby się odświeżyć. i teraz mam problem, bo od wczoraj masakrycznie swędzi mnie wejście do pochwy i to by było właściwie na tyle :o zero pieczenia, żadnych zmian w zapachu, kolor raczej się nie zmienił, a jeśli już to przez to, że czasem się tam drapię, jedynie śluz mam bardzo gęsty, ale jest go bardzo mało. swędzenie nasila się pod wieczór i kiedy idę pod prysznic dosłownie mam ochotę orać się tam pazurami. czy to może być grzybica? :( do gina idę niestety dopiero za tydzień, smaruję się clotrimazolem, ale nie napalam się na jakąkolwiek poprawę. czy ktoś w temacie może mi powiedzieć czy grzybica może się objawiać jedynie swędzeniem? :o

Gość gość
swędzenie to pierwszy z objawów grzybicy, choć nie tylko, może to być objaw miliona innych intymnych spraw. Ale może po prostu idź do ginekologa tylko po receptę np. gynalgin albo clotrimazolum w globulkach. Przez ten tydzień oszalejesz, sama coś na ten temat wiem, ja już na drugi dzień po swędzeniu i nieprzespanej przez to nocy obleciałam całe miasto po ginekologach żeby tylko receptę dostać. I za w czasu zapobiegłam rozwinięciu większej sprawy i przeszło po 5 globulkach :)

Gość gość
ja na szczęście jeszcze śpię, zwłaszcza jak się porządnie wysmaruję tym clotrimazolem wieczorem to do rana mam święty spokój, w ciągu dnia o tym nie myślę, a wieczorem znowu się zaczyna jazda na całego i mam ochotę pakować sobie łapy co pięć sekund :o nigdy tak nie miałam, raz jedynie mnie swędziało w okolicach łechtaczki, ale stwierdziłam, że to od depilacji, bo samo przeszło tyle że wspomogłam się wtedy rumiankiem i tantum rosa, teraz chyba jednak poszukam jakiegoś gina, który mnie przyjmie wcześniej :(

Gość Haneczkaaaa
Powinnaś się wstydzić ! Teraz wszyscy będą wiedzieli o tym że masz g..........