Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa001

czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość nowa001

czesc wszystkim ; ) ostatnio mam bardzo częste migrenowe bóle głowy, duszności i denerwujący brak snu . Do tego dochodzi gęsty, biały śluz z pochwy którego jest sporo i nigdy tak nie miałam . Widzę, że urosły mi piersi . Robiłam sobie test ciążowy i wyszła jedna kreska ale czuje, że cos jest nie tak ? Czy mogą to być objawy ciąży?

Gość Sluga borzyszcz
nie moge jesc i nie moge spac....

Gość gość
A byl seks bez zabezpieczenia w dni plodne lub w ich okolicach i w dodatku seks z mezczyzna?? Jesli tak to jasne ze mozesz byc w ciazy.

Gość nowa 001
pękła nam prezerwatywa w dni płodne miesiąc temu . i po tym dostałam okres , ale wiem że w czasie ciąży można mieć okres . i chyba raczej musiał być z mężczyzna bo jak z kobietą to bym się nie martwiła ; ))

Gość gość
W ciąży nie można mieć OKRESU!!! Miałaś okres,negatywny test ciążowy i jeszcze sobie wmawiasz ciążę?Zejdź na ziemię.W ciąży można mieć plamienie/krwawienie,które i tak jak najszybciej trzeba skonsultować z lekarzem...

Gość gość
jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj ; ) w czasie ciąży można mieć okres nawet do jej końca co potwierdził przypadek mojej cioci . a miesiączka do trzeciego miesiąca jest bardzo częstym przypadkiem

Gość frererer
nie okres..w ciąży mozna krwawić/plamic np. na skutek krwiaka bądź za małej ilości progesteronu - oba przypadki mogą zakończyć sie poronieniem...zapytaj ginekologa - w ciąży nie ma okresu!!