Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cos o ludziach z kafeterii

Polecane posty

Gość gość

Jak tak sobie czytam te tematy , komentarze i widze jak ludzie sie wyzywaja bo sa anonimowi, pisza te prowokacje, wysmiewaja innych, wyrzucaja frustracje i wszystkim chca udowodnic swoja racje. I tak sobie mysle, jakim trzeba byc ścierwem zeby cos takiego robic. Normalny czlowiek tak nie powinien robic a tu ? totalny syf i dyskusje jednych idiotow z innymi. Sledze to forum od dluzszego czasu i doszedlem do wniosku ze nie ma tu normalnych ludzi. Sami debile i bezwartosciowe gowno. powoli trace wiare w ludzi, nie warto. Zegnam.

Heeej, niektórzy sobie po prostu żartują.. ;) nie bierz tego wszystkiego tak do siebie. Może pora odstawić kafe?

Gość gość
Nie wiedzialem ze brak kultury osobistej to zarty.

Gość gość
Podobnie jak wrzucanie wszystkich do jednego worka i wyzywanie od debili i bezwartościowego gówna. Zaiste, wysoki poziom kultury.

Gość gość
Nie wszyscy, tylko większość. A jak stwierdził Stanisław Lem: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".

Gość gość
Nie sądzę, żeby kroczenie za bydłem było powodem do dumy.

Gość lucyphere
niestety takie są negatywne aspekty demokracji, niewiele można z tym zrobić, prostak posługuje się wyzwiskami, nie rozmawia merytorycznie, bo nie potrafi. Według mnie idioci na forum to taka partyzantka z doskoku i najlepiej konsekwentnie ignorować aż się znudzą. A to, że następuje eskalacja chamstwa i głupoty widoczne jest na każdym kroku nie tylko w necie.

Przejawem braku kultury (szacunku dla rozmówców) jest także pisanie jako "gość", czyli anonimowe. Przecież wpisanie jakiekolwiek nicka nie boli, więc nie rozumiem, skąd ta chęć wtopienia się w tłum (lub "bydło", jeśli kto woli :classic_cool:).

Gość lucyphere
a to już nie brak kultury tylko odwagi :classic_cool: albo nawet prędzej, hipokryzja i obawa zepsucia sobie dobrej opinii. Przecież wszyscy jesteśmy tu anonimowi i to czy piszę teraz z pomarańczy czy za chwilkę się zaloguję nie zmieni faktu, że dla większości nadal jestem anonimowa.

ale ja nie jestem anonimowy :D jestem znaczny z imienia i nazwiska :P

Gość lucyphere
zgadza się :classic_cool: 🖐️ chociaż ludzi z takim samym jak Twoje nazwiskiem całe multum :)

lucyphere, ja nie pisałem o takich jak ty - pomarańczowych, ale z określonym pseudonimem, tylko o tym wszechobecnym "gościu". Idiotyczne są takie topiki w których wszystkie posty oznaczone są "gość" i zupełnie nie wiadomo kto z kim tam prowadzi rozmowę. Dlatego uważam za błąd redakcji portalu, że umożliwili taką sytuację. A to że ludzie masowo z tej możliwości korzystają, nazywam brakiem szacunku dla współużytkowników forum.

moja twarz też jest znana, miasto zamieszkania też , wyznaje pogląd że jak komuś nie podoba się to co piszę Zawsze może wpaść do Warszawy i wyjaśnić pewne kwestie twarzą w twarz :classic_cool:

Gość lucyphere
"gość" z założenia miał być ułatwieniem, dla tych którzy wpadają chcąc napisać parę zdań i na tym kończy się ich rola na forum i w większości przypadków gość się sprawdza. Jest też utrudnieniem dla trolli. Uważam, że Ci "idioci" akurat są mało szkodliwi, najgorsi są Ci, którzy z pietyzmem dbają o swój "niebieski" wizerunek na forum a nierzadko szczują jako pomarańczowy "gość" i to uważam, że jest już większym prostactwem niż wulgarne gimbusiaki 🖐️

...może wystarczyłoby aby system forum, numerował kolejnych gości :) dyskusja nawet leniuchów nie mających ochoty się rejestrować będzie bardziej przejrzysta :)

hahaha ...raczej nie, bo wystarczy się wylogować i znika :) ale jednak niebieski nick to konkretna osoba, a gościa od gościa trudno odróżnić i czasem ma się wrażenie że ktoś pisze sam ze sobą

Juken :) nie tylko do SMa :P wielu tu takich co na pomaranczowo równie mocno jadą jak i na niebiesko...prawda?:P

nawet nie chodziło mi o to że niebiescy piszą na pomarańczowo :) ...choć serio nie widzę ku temu powodu, ale po prostu głupio wygląda strona postów a na niej "gość" , "gościa", "gościem" pogania :)

Gość gość
A ja mysle, ze SM sobie gopia zazartowal i ze nawet tak nie mysli a Wy jak zwykle robicie afere.

...i trzeba się czasem mocno na główkować gdy jakis wpis gościa jest interesujący, które posty na stronie są tego samego "gościa"

Gość lucyphere
nie wiem i nie interesuje mnie o co chodzi z SM'em :) miałam na myśli wiele innych nicków.

poza januszkiem to nikogo więcej nie znam :D osobiście wolę się konfrontować tak aby było wiadomo z kim się kto zderzył :classic_cool:

Gość ruukola
To, że ty Mat, nie widzisz powodów pisania na pomarańczowo, to jeszcze nie znaczy, że takie nie istnieją.

jasne że istnieją. Jesli chce coś napisać od siebie i jest to moje osobiste intymne wyznanie, które coś wniesie w jakąś ciekawą dyskusje to jest to uzasadnione, ale tylko wtedy ;)

Gość lucyphere
przyklejanie ludziom łat jest czymś zupełnie normalnym i dlatego w takich sytuacjach o których pisze v34 użytkownicy często wybierają możliwość pisania na pomarańczowo

Gość ruukola
Śmiało można wymienic jeszcze kilka powodów Fał. Reszta to kwestia klasy. Jeśli ktoś ją ma to niezależnie od koloru nicka. Nie mówię tu o SMie, bo jego żart choć głupi to tylko żart.:)

nie widziałam wpisu SMa ale znając pomaranczowych trolli zawsze był wyzywany jak zgłaszał wulgarny temat do usuniecia...pamietamy o łatce "konfident kafe" a moderacja posuwa temat jak sie staje masakrycznie wulgarny...wrecz nie do czytania. Jest wiec inny sposób niz zgłaszanie go po prostu podkrecanie trolli:classic_cool: dopiero kiedy chamstwo siega zenitu moderacja bierze sie za porzadki:O smutne ale to fakt