Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cos o ludziach z kafeterii

Polecane posty

Gość miedziana skarpeta
Tak takich topikow jak Twoj bylo tutaj pelno ! kazdy pisze to samo. Myslisz ze jak to napiszesz to to cos zmieni ? Watpie.

Czy ja dobrze widzę? Jux podbija do Vi. :D Równie dobrze mógłby sobie strzelić w kolano. Ale On łyka wszystko co nie ucieka na drzewo. Padło na Vi :O Walka z kaprysami, fochami i całym gównem. Rozpinając Jej stanik, już myślisz że osiągnąłeś szczyt a tu jeszcze majtki. :D Sama raczej z nich nie wyskakuje. :D

Gość miedziana skarpeta
Przepraszam Zielona juz nie bede :(

Nowy co Ty mozesz wiedziec o kobiecie?:classic_cool: po za Renią Reczkowską nie znasz nic co ma ciało 😴

Gość miedziana skarpeta
hehe Vi to musi isc w trojkat potrzebuje jeszcze In i Tro - a ztego wyjdzie dziecko z Invitro :D

Gość miły pan
ludzie kochani jestem na kafe od niedawna - narazie więcęj obswrwuję jak komentuję - zdarzyło mi się parę razy coś tam wtrącić , czasami tematy są naprawdę fajnę i towarzystwo bezpruderyjne i komentarze fajne i merytoryczne , ale dzisiejsza dyskysja ma niewiele wspólnego z merytoryką - nie gniewajcie się ale takie jest moje zdanie a mam już dobre 40 l.:)))

Gość miedziana skarpeta
Czyli V34 i tak nie masz szans :)

Skarżypyto? :O Nie wygłupiaj się, pisząc to pomówienie, byłem trochę obsrany, bo sama jesteś tępa jak drut, ale zrzeszenie Twoich fanów i fanatyków szarpiących pod Ciebie skórą może być nie miłe w odbiorze.

Gość gość
Jak chcesz merytorycznej dyskusji, to wejdź na forum dla majsterkowiczów.

Gość miły pan
to pożycz mi młotek i kombinerki fee :(((

Nowy naćpałeś sie czy pomyliłeś topy?:classic_cool: tego bełkotu nie da się koorwa czytac 😭

miły pan zapodaj jakiś iście ciekawy merytorycznie temat, a zagoszczę na nim na dłuzej :classic_cool:

Gość miedziana skarpeta
noey- trzymaj sie tematu a nie zjezdzasz XD i napisz normalnie bo tego belkotu nie da sie odczytac :D

nowy ewidentnie dla Ciebie V jest w świecie niespełnionych fantazji i żal ci d**ę ściska :D kto by pomyślał że 40 letni koniobica skrycie podkoc***e się od 6 lat w dziewczynie z tego samego miasta, której nie ma odwagi wyznać swoich uczuć :classic_cool:

Gość miły pan
v34 nie znam jeszcze twoich upodobań i nawet nie wiem dokładnie co masz między nogami - na razie wielkich pomysłów nie mam bo piję już 3piwo a z gorąca jaja mi się gotują a mały się skulił tak że jak szłem na siusiu to musiałe żonę prsić żeby go znalazła hi hi :))))

Gość gość
"piję już 3piwo a z gorąca jaja mi się gotują" Nie pożyczę Ci młotka.

miły pan v34 nie znam jeszcze twoich upodobań i nawet nie wiem dokładnie co masz między nogami - xxx nie jest w poprzek ani w skos:classic_cool: wiec z tematu nici :P

Jestem głupi z natury, czytaj niekonwencjonalny. I nie mam w zwyczaju niszczyć sobie swoich doczesnych szczątków jakimś gównem. Sięganie dna jak się okazuje nie jest takie proste. :( Dlatego musisz mi wybaczyć Vi i jakoś przyzwyczaić się do "zaczepek". Obiecuję że będą one delikatne i w żaden sposób nie kompromitowały Twojej osoby. :P

Gość gość
09.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Jak tak sobie czytam te tematy , komentarze i widze jak ludzie sie wyzywaja bo sa anonimowi, pisza te prowokacje, wysmiewaja innych, wyrzucaja frustracje i wszystkim chca udowodnic swoja racje. Iylko projekty tak sobie mysle, jakim trzeba byc ścierwem zeby cos takiego robic. Normalny czlowiek tak nie powinien robic a tu ? totalny syf i dyskusje jednych idiotow z innymi. Sledze to forum od dluzszego czasu i doszedlem do wniosku ze nie ma tu normalnych ludzi. Sami debile i bezwartosciowe gowno. powoli trace wiare w ludzi, nie warto. Zegnam. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tu ludzie nie pisza tylko projekty a i za te prowokacje maja placone-mysle ze o tym wiesz..........zadajac nowy temat,a ze projekty kafeteri to bezwartosciowe gowno-przynajmniej raz widzisz sie jak w lusterku.

Gość gość
chyba się wszyscy n******i jak stodoły - chyba to wina tego upału , ciekawe czy u pań z gorąca pipki się pokuliły czy jeszcze może bardziej rozlazły hi hi :))

ech Nowy :) wiesz że lubie Cię czytac?:D🖐️

V34 znam od niedawna to co zwrocilo moją uwagę od początku ze jest prawdziwą damą i dale na mailu tylko prawdziwym gentelmenom to jest pewnie powod ze wielu facetow na forum ciągle pazury se gryzie gdy ją widzi dzien dobry V34 🖐️ dzien dobry inni

Oj Juken, Juken, chyba czytasz romansidła. Przyznaj się, bo najwyraźniej nie wiesz że pod latarnią jest najciemniej. :) Ja i Vi nie mamy ciągoty by poznawać siebie osobiście, mimo że dzieli nas rzut beretem. Nie straciła dla mnie głowy a i ja nie ślinię się i nie skręcam pod Nią wały. Bynajmniej na swoje urodziny dostanie kwiatka, kilka kwiatków, no dobra bukiet o ile to nie będzie spam. :P Po za tym to niegroźna biurwa, zupełnie bez wyobraźni. Pisząc dosłownie, szkoda energii. W czasie by Jej się przypodobać, można zaliczyć kilka nocy. Upojnych nocy :P, fakt imion się nie pamięta :( , ale kto by znał imię Vi.

Racja Nowy :classic_cool: za realna i za racjonalna dla ciebie jestem :D i nie spedzam nocy na mitomaństwie kafeteryjnym, wtedy realizuje to co Twoja wyobraźnia nie jest w stanie objąc :classic_cool: i nie mysl za długo nad ripostą:classic_cool: do domu zaraz idę:P