Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie mając prawa jazdy mam jakiekolwiek szanse na związek

Polecane posty

Gość gość

tylko szczerze

jeszcze mieszkania i min. 5k na m-c. Wtedy może jakaś desperatka spojrzy na Ciebie.

Gość gość
czyli nie mam szans na bycie pokochanym :( Dziękuje za odpowiedź

Gość gość
Nie jęcz, są przecież jeszcze fanatyczki rowerów :-)

Gość gość
a dla mnie kasa samochody i uroda sie nie liczy ,nie oceniam ludzi po wygladzie ani po ubranniach, bo przeciez wazniejsze jest serduszko i uczucia

Gość gość
wątpię, że takie istnieją dziś chyba każda wymaga by facet ją woził jak szofer. Przegrałeś życie kolego zawsze będziesz sam i nigdy żadna kobieta nie wyzna Ci miłości! pogódź się z tym.

Gość gość
do autora ,a ile Ty masz lat ?

Gość gość
jak ja nie lubię takich facetów. serduszko? kto dorosły tak mówi? brzmisz jak dzieciak i raczej tym odstraszasz, a nie brakiem prawka. na wygląd nie patrzysz, na ciuchy i inne rzeczy, to i pewnie sam jesteś zaniedbany, czym zapewne również odstraszasz.

Gość gość
A ty wyżej przygłupia z deka, to o serduszku to chyba baba pisała i wygląda na kpinę, sarkazm :-)

Gość gość
A co ma prawo jazdy do miłości? Znajdziesz sobie kogoś ale nie myśl w takich głupich kategoriach bo staniesz się pusty jak te panny co szukają na dzianych kolesi. Takim ludziom ważne jest żyć w skali 10 na 10. Miłość ich nie obchodzi bo nie znają takiego uczucia. Gardze takimi. I tobie radzę tak samo bo to potwory w ludzkiej skurze. Mój facet prawa jazdy nie ma charuje jak wół aby niczego nie brakowało. Kocham za to że jest że daje miłość itd

Gość gość
Jak sie nie podobasz kobiecie to zawsze bedzie ci robila wyrzuty ze prawka nie masz ,mieszkania czy pieniedzy bo do czegos musi sie doczepic by ci dowalic ! A jak kobiecie sie podobasz to to wszystko nie bedzie mialo znaczenia :D

Gość dziewczyna z sąsiedniej wioski
o co chodzi z tym "facet musi mieć prawko" niech mi ktoś to wytłumaczy ale tak logicznie i przekonująco?

Gość gość
Nic nie znaczy, pazerne baby nawet wolą same jeździć autem a facet niech zad*pia do roboty na rowerze ;-)